10-12 éves fiúnak, lánynak mit vesztek? Parfüm, LED lámpa? Melyik? Ötletek?
Parfüm szerintem nem jó, csak ha tényleg tudod, hogy melyik a kedvenc amit használ vagy a régóta áhított.
Én mindet továbbadtam ami nem tetszett aztán mondhatták, hogy milyen drága volt, ha nem jó akkor nem jó.
Led lámpa, láva lámpa jópofák.
Adott helyzetben egy doboz nutella is amit szabadon kikanalazhat, már ha szeretik és nem része a mindennapjaiknak.
Játékboltban a múltkor találtam egy olyan játékot, hogy egy zöld felületű dobozt tartalmaz két figurával és összehangolva a telefonnal lehet mögéjük háttereket tenni és kisfilmeket gyártani, az is jópofa szerintem.
Stikbot zanimation studio a neve.
5-ös! Édes f...om elolvastad te a kérdést vagy csak ugatni tudsz?
Én 10 éves koromban kaptam egy “gyerek parfümöt” almás illatut aminek én speciel örültem annak idején. Úgyhogy nem annyira rossz ez az ötlet. De ízlések és pofonok.
kinyírandó napló, könyv, sima napló, meleg mamusz, pihe-puha takaró, bluetooth hangszóró, színező+tűfilc...
és a led fejlámpa igenis menő :D az én ismerősi körömben lévő 10-12 évesek tuti örülnének neki (főleg hogy 5kor már tök sötét van a játszótéren).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!