Pénteken kell még suliba menni?
Figyelt kérdés
Pénteken kell még suliba menni? Vagy csütörtökön megyünk még és pénteken nem kell már?2017. dec. 17. 16:46
2/13 anonim válasza:
Itt még kell menni,katolikus gimi és akkor lesz az ünnepség a templomban.
3/13 anonim válasza:
Nálunk nem. Csütörtök utolsó nap utána after.
5/13 anonim válasza:
Persze, hogy kell! Felevi dolgozat is lesz! Meg szombaton is be kell menni a Fenyounnepsegre! Vasarnap delelott pedig tarsadalmi munkaban ossze kell szedni a szemetet az iskola korul ... talan hazaersz az unnepi vacsorara :)
6/13 anonim válasza:
Es a teli szunetben vegig be kell jarni tanuloszobaba >)
7/13 anonim válasza:
Mivel munkanap így biztos lesz tanítás is.
De egyszerű, bent megkérdezel egy tanárt és ennyi.
9/13 anonim válasza:
Nálunk kéne, de én kiveszem a szabimat szerdától. Nincs kdvem bemenni, még ajándékokat kell készítenem, be kell fejeznem a takarítást, ki kell díszíteni a házat stb stb.. Nem tudom hogy gondolták, hogy egy nap alatt mindent megcsinálunk.. Vasárnap már szent este, pénteken megmég suli?!
10/13 anonim válasza:
“Nem tudom hogy gondolták, hogy egy nap alatt mindent megcsinálunk”
Édes vagy! És szerinted azok a szülők, akik 24-én még délelőtt is dolgoznak, azok hogy oldják meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!