Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen laptopot vegyek a fiamnak?

Milyen laptopot vegyek a fiamnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Milyen laptopot vegyek a fiamnak. 120.000 forint áll rendelkezésre. Főként programozásra, és internetezésre használná. (Scratch, HTML)
2017. dec. 15. 20:45
 1/4 anonim válasza:
A Scratchhez és a HTML-hez gyakorlatilag bármelyik új laptop jó, de ha később szeretne fejlődni, akkor érdemes olyat venni, amelyik kicsit többet is tud. Például amelyiknek a processzora támogatja a virtualizációt. Ha később más nyelvekkel ismerkedik (pl. Java), ahhoz pedig jó, ha van sok memória (legalább 6 GB). Ezen az áron sok lehetőség van ezekkel a szempontokkal is.
2017. dec. 15. 23:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Kapd el az egyik baratjat es kerdezd meg, hogy szerinte a fiad milyennek orulne. A baratai bizyos ismerik a szive vagyat.
2017. dec. 16. 08:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tudna valaki egy konkrét típust mondani? :)
2017. dec. 16. 10:39
 4/4 anonim válasza:

szerintem tedd fel a kérdést a számítástechnika résznél, sokkal többen fognak ötleteket mondani.

anélkül, hogy én különösebben értenék hozzá, én a Dell márkát javaslom. Családunk 3 tagjának is (apu, húgom, én ) plusz még 1-2 ismerősömnek is ilyen márkájú van, és semmi baj nem volt vele.

Az első laptopom egy HP volt, az minden nyarat a szervizben töltött túlmelegedés miatt.

Laptop viszont tipikusan az az ajándék, ahol érdemes belevonni a megajándékozottat is, hogy ő milyen típusra gondolt, vagy mit tart fontosnak.

2017. dec. 18. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!