Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » A te karácsonyodoat is el...

A te karácsonyodoat is el fogja rontani a menstruáció?

Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 11:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%

Megértem a kérdezőt, én első napon hányni is szoktam, amúgy meg görcsre kell brutál gyógyszert szednem. Szerencsére én most megúszom.

(Rendszeresen járok nőgyógyászhoz, minden rendben)

2017. dec. 15. 17:12
 12/17 anonim ***** válasza:
43%

Nekem idén végre hosszú évek óta először nem lesz meg karácsonykor (éljen!:) ) de cserébe szilveszterekor igen...

Mindenki aki nem érti a felvetést tegye össze a két kezét és legyen szíves ne bunkózzon.

Évek óta remegve hányok, szörnyű kínok közepette a menstruációm első napján. Nagyon nem vicces és nagyon nem hétköznapi dolog. (Voltam dokinál endometriózis gyanúval, de nem tudnak/akarnak mit csinálni mert műtét kell ahhoz is hogy megnézzék mi a helyzet.)

Úgyhogy csak azért mert valakinek meg se kottyan, ne higgye hogy másnak is ugyanúgy működik a szervezete. Nekem például sose volt hüvelygombám pedig minden 2. nő átesik rajta.

2017. dec. 15. 17:41
 13/17 anonim ***** válasza:
42%

Neem, hálisten, most ért véget:)

Én nekem is nagyon rossz szokott lenni, mint itt egykét kommentelőnek. Már előtte egy héttel hányinger, egyre erősödő görcsök, aztán első nap, mikor megvan, akkor én is hányok. Mielőtt megjön 3nappal alig bírok enni vmit, csak vizet iszom, meg vitamint, görcsoldót szedek(fájdalomcsillapítóval együtt, nekem csak úgy hat vmennyire) és az első 3 napba szintén.

2017. dec. 15. 18:44
 14/17 anonim ***** válasza:
15%

"Miért kéne hogy bármit elrontson?! :D

Görcsoldó, betét és csá."

Minősítgetés helyett inkább csendben tedd össze kezed és legyél hálás, hogy neked ez ennyi. Csá...

Megértelek kérdező, én is elég rosszul szoktam lenni, és nem 15 vagyok, hanem 28. Van, hogy a munkahelyemre sem tudok bemenni, mert menni alig tudok a görcsöktől és hasmenésem van. Cisztám van, valószínűleg az is közrejátszik.

Én idén karácsonykor megúszom (bár inkább így jönne meg, mert ekkor legalább amúgy is szabadnap van és nem kell emiatt a munkahelyemről kimaradni). De tavaly a szilveszteremet tette tönkre.

2017. dec. 16. 12:45
 15/17 anonim válasza:
15%
Nem, nekem pont tegnap jött meg.
2017. dec. 18. 10:53
 16/17 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg, de kibszottul fáj a fogam. :(
2017. dec. 24. 11:31
 17/17 anonim ***** válasza:
15%
Nekem sikeresen elcseszte (x. válaszoló vagyok). Étvágyam nem volt, rosszul voltam a családi ebéden, pedig azt vártam, hogy jól bekajoljak a mami főztjéből :/ desebaj
2017. dec. 24. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!