Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mennyire tervezitek meg a...

Mennyire tervezitek meg a karácsony fát? Rengeteg örökölt díszünk van amik szépek, nagyszüleinké, vagy a párom gyerek kori díszei stb. Felraknátok a fára?

Figyelt kérdés
Szép elmékeink vannak ezekkel olyan jó felrakni a fára. De a bölcsiben annyian előre megtervezik a szineket stb. Sosem divatolok ilyesmiben de furcsának tartom, hogy fontosabb a kinézet mint az emlékek
2017. dec. 14. 08:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

Nálunk 2 féle színű szokott lenni, minden évben más. Pontosabban ismétlődik néhány évente. :) Nincs megörökölt díszünk, pedig tetszenek. Drágát nem veszek, mert a gyerekek úgyis összetörik, a tucatáruból van egy rakattal.

Idén tervezünk újítást, mert a gyerekek meglátták a fa télapós-hóemberes-szarvasos szetteket, úgyhogy az van megrendelve a Jézuskától. :) Mellé csak piros gömbök lesznek. Szívesen csinálnék vegyeset, de egyszerűen nincs érzékem hozzá, irigylem akinek van. Úgyhogy azért "divatozunk", mert béna vagyok. :)

2017. dec. 14. 11:05
 12/16 anonim válasza:
47%
Bár lennének még a régi díszek közül, de sajnos a költözés során valahová elkeveredtek, akkor még nem volt fontos. Most már csak az emlékeiben idézhetem fel ezeket. A gyerek előtt, amikor saját karácsonyunk lett a díszeket is úgy vásároltuk, hogy passzoljanak. Kétszínű volt általában és azóta már jó pár dísz összegyűlt más színpárosításban is. Mióta gyerekünk van nem fontos a karácsonyfa divat, sőt minél színesebb, ragyogóbb annál jobban tetszik neki, úgyhogy mindenféle színű dísz felkerül, még az égősort is lecseréltük színesre. Nekünk így tetszik, majdnem retró, csak a szaloncukor hiányzik róla és azok a régi családi díszek.
2017. dec. 14. 11:41
 13/16 anonim ***** válasza:
67%

Én régen a trendeket követtem. Mióta megszületett a kisfiam azóta minden díszt felteszek (új, örökölt, egyedi). Minden évben veszek neki is egy különlegeset és majd viheti ha költözik. :)

Nincs szívem nem feltenni mindet a fára. Mióta megszületett jobban érdekelnek a hagyományok és az emlékek. Tetszik is, a saját gyerekkoromat is eszembe jutattják. Sőt még régi csomagolasú szaloncukrot is teszek a fára (Stühmer, Szamos) valamint színes ledsort, horgolt díszeket, szalmafigurákat, fából készülteket, gömböket stb. Nagyon szeretek a fa díszítésével foglalkozni. Imádom a nyarat, de amint vége már a karácsonyt várom.

2017. dec. 14. 12:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi regit es ujat is hasznalunk, hol szines hol valamilyen szin koncemcio menten. (Mert ez is mokas jatek ugye). Nem a karacsonyfak es szokasok sokszinusege furcsa, HANEM AZ, HAVALIAKI MÁS SZOKÁSAIN KATTOG, és meg mindig nem kepes mas massagat elfogadni legyen az egy regi disz vagy egy mas “tetszes”. En pl az elo fat szeretem nem a mut. Megsem hoborgok hogy de undorito a mufenyo. Sot a rosszra nem is koncentralok. Mi vagyok en a gestapo hogy allandoan a szart keressem?
2017. dec. 14. 16:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi felteszünk pár régit is, emlék..:)
2017. dec. 14. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi most költöztünk külön. Egy új adag arany gömbdísz szettet vettem, a régiek mind a szüleinknél maradtak.

Én nem szerettem sose a régi díszeket, mert semmi emlék nem fűz hozzájuk. Szüleim gyerekkori vagy fiatalkori díszei, nekik fontos, nekem nem jelent semmit.

Egy dísz van, amit oviban készítettem és nagyon szeretem, egy diószárnyú papírmadárka. Azt lehet hogy el fogom kérni, de igazából mindegy melyikünk fáján van.

Én jobban szeretem ha szép a végeredmény, egységes díszek vannak rajta.

2017. dec. 15. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!