Mennyire tervezitek meg a karácsony fát? Rengeteg örökölt díszünk van amik szépek, nagyszüleinké, vagy a párom gyerek kori díszei stb. Felraknátok a fára?
Nálunk 2 féle színű szokott lenni, minden évben más. Pontosabban ismétlődik néhány évente. :) Nincs megörökölt díszünk, pedig tetszenek. Drágát nem veszek, mert a gyerekek úgyis összetörik, a tucatáruból van egy rakattal.
Idén tervezünk újítást, mert a gyerekek meglátták a fa télapós-hóemberes-szarvasos szetteket, úgyhogy az van megrendelve a Jézuskától. :) Mellé csak piros gömbök lesznek. Szívesen csinálnék vegyeset, de egyszerűen nincs érzékem hozzá, irigylem akinek van. Úgyhogy azért "divatozunk", mert béna vagyok. :)
Én régen a trendeket követtem. Mióta megszületett a kisfiam azóta minden díszt felteszek (új, örökölt, egyedi). Minden évben veszek neki is egy különlegeset és majd viheti ha költözik. :)
Nincs szívem nem feltenni mindet a fára. Mióta megszületett jobban érdekelnek a hagyományok és az emlékek. Tetszik is, a saját gyerekkoromat is eszembe jutattják. Sőt még régi csomagolasú szaloncukrot is teszek a fára (Stühmer, Szamos) valamint színes ledsort, horgolt díszeket, szalmafigurákat, fából készülteket, gömböket stb. Nagyon szeretek a fa díszítésével foglalkozni. Imádom a nyarat, de amint vége már a karácsonyt várom.
Mi most költöztünk külön. Egy új adag arany gömbdísz szettet vettem, a régiek mind a szüleinknél maradtak.
Én nem szerettem sose a régi díszeket, mert semmi emlék nem fűz hozzájuk. Szüleim gyerekkori vagy fiatalkori díszei, nekik fontos, nekem nem jelent semmit.
Egy dísz van, amit oviban készítettem és nagyon szeretem, egy diószárnyú papírmadárka. Azt lehet hogy el fogom kérni, de igazából mindegy melyikünk fáján van.
Én jobban szeretem ha szép a végeredmény, egységes díszek vannak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!