Mit fogtok csinálni Karácsonykor?
Figyelt kérdés
Mit terveztek? Szűk család/rokonság/egyedül? Mentek vhova? Meséljetek.2017. dec. 10. 08:32
3/10 anonim válasza:
A családommal leszek, és nem a csili-vili ajándékok a fontosak, hanem hogy együtt legyünk.
-A család legkisebb tagja(, hogy ne gondoljátok azt, hogy esetleg egy "kegyetlen" szülő vagyok, aki nem ad meg mindent a gyerekének karácsonykor)
5/10 anonim válasza:
se kutyám, se macskám,itthon iszogatok, nézem a tévét,itt fogok lógni a gyakorin,a kari is csak ugyan olyan nap mint a többi.
6/10 A kérdező kommentje:
Huha.. De lelkesek az emberkék:$
2017. dec. 10. 21:57
7/10 anonim válasza:
Legszívesebben berugnék már délután de nem lehet mer este még vezettem kell....
Családommal leszek este meg barátommal elvileg. Délelőtt főzés aztán ebéd, majd ajándékozás.. utána meg pihi beszélgetünk tv.. kaja pia.
8/10 anonim válasza:
# 7-5-ös vagyok,hát ezért is utálom a karácsonyt, mert este együtt kell tévézni,ha akarok ha nem,és jó képet kell vágni, hogy hurrá karátsony van..Biztos megint kiba..t jó műsor lesz.és egy pohár bort sem ihatok meg, mert este még hazamegyek.
9/10 anonim válasza:
De miután haza mentél uhatsz, én is este fogok. Aztanlehet én is egyedül kitudja mi lesz addig.
De majd feljovok ide max:D vagy tv, na meg egy kis pia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!