Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Tescoban, Lidlben, Aldiban...

Tescoban, Lidlben, Aldiban esetleg Intersparban kapni Jack Daniels díszdobozban?

Figyelt kérdés

2017. dec. 9. 12:54
 1/4 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyet..vagy hasonlót hol kapni?

2017. dec. 9. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Dunakeszi Auchan! A KFC felé eső végénél komplett Jack Daniel's kuckó van felállítva sok termékkel!! Pont tegnap mutattam férjemnek mikor ott jártunk, hogy milyen király :)
2017. dec. 9. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Tescoban láttam. Interspárban is.

De én ajánlom, hogy nézz fel a iDrinks.hu, italdepo.hu, www.drink.hu, italguru.hu valamelyikére. A fenti boltoknál jóval (15-20%) olcsóbban hozzájutsz szakszerűen tárolt italokhoz. Ez két ok arra, hogy ne nagy áruházban vedd.

Házhozszállítással együtt is jobban jövök ki, ha ezekről a helyekről rendelek, de személyesen is fel tudom keresni őket. IDrinks üzletében nagyon szép gyűjtemény van whiskyből. Érdemes benézni. Ott vannak a Boráros tértől 3 percre gyalog.

#reklámhelye :)

2017. dec. 9. 19:56
 4/4 anonim válasza:
Diszkontokba keresd,ritkán látom pohárral,általába csak maga az pia van külön...
2017. dec. 24. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!