Apukák, örülnétek ennek az ajándéknak?
Figyelt kérdés
Apukám nemrég vett egy autót(használt)amit nagyon szeret, huzat nincs benne, az eredeti tökéletes.
Úgy gondolom jó lenne egy huzat ami védi.
De nemtudom nem e lenne fura hiszen én is használom néha az autót, nyilván nem az enyém a kocsi de legalább nem neki kell erre is költeni.
Tehát attól felek azt mondanák magukba hogy azer vettem hogy majd az nekem is hasznomra lesz. :D pedig nem azer venném
Sajnos jobb ötletem nincs.
2017. dec. 8. 21:07
1/3 anonim válasza:
Szerintem szép ajándék, apukád nagyon fog örülni neki, hogy ilyen figyelmes vagy-.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is naaaagyon jó ötlet. :) Odáig lesz.
Ennyi erővel amúgy anyukám is ráfoghatná, hogy biztos azért veszek neki szakácskönyvet, mert hogy majd nekem finomat főzzön. :D
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi :)) igaz.
2017. dec. 9. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!