Mennyire lenne ez jo otlet anyumnak karacsonyra?
Kb 1 honapja voltunk egy boltban, es kinezett 3 darab furdoszobakiegeszitot, de nem volt raktaron.
felneztem a weboldalukra most, es van mar mind a harom. Arra gondoltam, hogy titokban megrendelnem karacsonyra, mert meg akcios is... Igaz, nem torte meg nagyon, hogy nem volt, de orult volna szerintem, ha megszerzi. (Furdoszoba szonyegek (2), egy sarokpolc, ez igy osszesen 12k lenne)
Szerintetek ez karacsonyra jo otlet? Persze meg vennek hozza valami kis csokit, meg aprosagot.
Persze hogy jó, sőt, ezt így kell csinálni: figyelni, mit szeretne, és ilyenkor azt venni.Ügyi vagy!
Csak figyelj, rá, nehogy ő is megvegye addig.
Koszi🤗
Ha meg akarna venni, akkor bevallom neki, hogy en mar megrendeltem karacsonyra, bar azota szerintem reg kiment a fejebol😂
Pont ez az ajándékozás lényege, odafigyelni a másikra, mit szeretne / szeretett volna és meglepni vele!
Anyukád büszke lehet Rád :)
Boldog Karácsonyt Nektek!
Nyugodt szivvel rendeltem meg😀
Utolso, viszont❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!