Szerintetek nagyon ciki ha nem kérek semmit karácsonyra?
Figyelt kérdés
Nincs semmire szükségem annyira, és nem is jut eszembe semmi olyan ami nagyon kéne. Ti mit kértek?2017. dec. 2. 16:35
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, én ha kérhetnék akkor könyv lenne mert szeretek olvasni.
Visszatérve, ha nem is kérsz semmit, szerintem akkor is fogsz ajándékot kapni! :)
2/4 anonim válasza:
Nem ciki, csak kellemetlen: a hozzátartozóidnak, mert nem tudják, mit vegyenek neked, meg neked is, ha olyat kapsz, aminek nem örülsz. Kérj pénzt vagy valamilyen ajándékutalványt.
3/4 anonim válasza:
Hogyha fiú vagy: egy dezodor csomag fülhalgató cipő, kedvenc focicsapatos cucc.
Ha lány vagy: smink készlet ékszerek egy könyvecske fülhalható vmi utalvány.
Ezeket mond hogy kéred és akkor nem lesznek zavarba a szüleid hogy mit kapj, egyébként NEM cink ha nm kérsz semmit karácsonyra. De azért valamit mondj h tudják (tipp).
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Tényleg csak azért találj ki valamit, hogy valamit azért adhassanak, akik szeretnének becsomagolni valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!