Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek nagyon ciki ha...

Szerintetek nagyon ciki ha nem kérek semmit karácsonyra?

Figyelt kérdés
Nincs semmire szükségem annyira, és nem is jut eszembe semmi olyan ami nagyon kéne. Ti mit kértek?

2017. dec. 2. 16:35
 1/4 anonim válasza:

Szerintem nem ciki, én ha kérhetnék akkor könyv lenne mert szeretek olvasni.

Visszatérve, ha nem is kérsz semmit, szerintem akkor is fogsz ajándékot kapni! :)

2017. dec. 2. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Nem ciki, csak kellemetlen: a hozzátartozóidnak, mert nem tudják, mit vegyenek neked, meg neked is, ha olyat kapsz, aminek nem örülsz. Kérj pénzt vagy valamilyen ajándékutalványt.
2017. dec. 2. 19:44
 3/4 anonim válasza:

Hogyha fiú vagy: egy dezodor csomag fülhalgató cipő, kedvenc focicsapatos cucc.

Ha lány vagy: smink készlet ékszerek egy könyvecske fülhalható vmi utalvány.

Ezeket mond hogy kéred és akkor nem lesznek zavarba a szüleid hogy mit kapj, egyébként NEM cink ha nm kérsz semmit karácsonyra. De azért valamit mondj h tudják (tipp).

2017. dec. 3. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki. Tényleg csak azért találj ki valamit, hogy valamit azért adhassanak, akik szeretnének becsomagolni valamit. :)
2017. dec. 3. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!