Nektek is magányos a karácsony?
Én tudom milyen, én is sokaig voltam egyedül, karácsonykor volt valamiért a legrosszabb néha sírtam is este mert annyira hiányzott valaki mellőlem..
De a sok jó kaja, meg a sok karácsonyi film kicsit segített átvészelni, meg az ajándékok:D
Nagyon sajnàlom.
Tudom hogy nem segítek de mást nem tudok tanácsolni, csak hogy éld az életed, orulj hogy egészséges vagy(reméljük) orulj hogy azer láthatsz szép dolgokat a földön, tanulhatsz mindig valami újat, bármiről. És hogy sose tudhatod mikor találod meg a megfelelő személyt aki elfogad úgy ahogy vagy!
Illetve könnyebben boldogulsz ha van önbizalmad(ha van erőd menj edzeni, vagy otthon, oltozz divatosabban ha meg teheted..válassz egy jó parfümöt, egy szép órát pl..) tarts rendet mindig magad körül ha lehet otthon foglald le magad, ismerkedhetsz kávézóba könyvtárba munkahely..edző terem. Persze ne légy tolakodó eleinte mer azt senki se szereti.
Vetesd észre magad! De ne ezzel a "sajnáljatok" dumával. Szard le a kollégáidat, arra valók. Ha szar a kapcsolatod minek élsz benne? Dobd ki a fenébe! A karácsony meg nem számít semmit, amit magad körül látsz az parasztvakítás.
34N
Előzővel értek egyet, szóról szóra.
Csak EGYSZER AZ ÉLETBEN lehetne magányos karácsonyom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!