Mikor kell grincsfát késziteni és meddig kell megtartani. Mi ennek a dátuma?
Figyelt kérdés
2017. nov. 30. 18:51
1/9 anonim válasza:
Amikor meglátogat egy fura zöld szőrös muksó. Dec 22- jan 22 kb, de nálunk néha február közepén is áll még.
2/9 anonim válasza:
Hat ez baromi jo! Nem is tudtam idaig a Grincsfarol. Akarok egy ilyent! Grincsfat mindenkinek!
4/9 anonim válasza:
Hol lehet Grincsfat szerezni? Gondolkodom a viraguzletekrol a kornyeken, de nem emlekszem, hogy lattam volna valaha. Grincsfat akarok! Grincsfat akarok! ... Grincsfat szeretnek.
6/9 anonim válasza:
Szerintem akkor allitasz Grincsfat amikor vegre tudsz szerezni egyet ... en meg mindig nem tudom, hogy merre induljak beszerezni egyet. Egybol fel fogom allitani.
7/9 anonim válasza:
#3 Úristen, van még olyan ember, aki a Yahoot használja?!
8/9 anonim válasza:
Mi készítettünk :) és ma ajándékozzuk el, mert amúgy is ajándéknak szántuk :)
9/9 anonim válasza:
Nálunk minden nagyobb virágüzlet tele van vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!