Ti is nagyon várjátok már a karácsonyt?

Én IMÁDOM. Szeretem a havat (már amikor van), szeretem a karácsonyi, ünnepi filmeket, meséket, szeretem a karácsonyi sütiket, a forró csokit, a finom ebédeket, szeretem a családomat, a közös ünneplést, szeretek elutazni a rokonaimhoz, mindenkivel találkozni, nagyon szeretek vásárolni, készülődni, díszíteni, nagyon szeretek ajándékokat venni, készíteni és ADNI, és persze kapni is. :)
Szeretem a karácsonyi zenéket, a fényeket, a díszeket, a vásárokat, az adventi koszorúkat, a fenyőket, a Télapót, a csokoládét, meg a mandarint.
Hiába sok a munka és nagy a pörgés, de szeretem a karácsony előtti készülődést, a takarítást, a főzést, a díszítést, a vendégvárást, az 1000x ismételt karácsonyi filmeket.
Persze, a télnek is van rossz oldala, ha nincs hó, csak hideg meg eső, azt nem szeretem, a korai sötétedést sem, meg azt sem, ha 2 hétig kell szervezni, hogy ki mikor hova megy karácsonykor, és esetleg valakinek rosszul jön ki. Meg persze jó sok pénz elmegy rá, de ez van. :D
De ez csak néhány negatívum, sokkal több számomra a pozitívum az egészben. Ja, és egész évben szoktam jótékonykodni, de karácsonyra mindig készítünk össze nagy ünnepi csomagot a helyi állatmenhelyeknek és a rászorulóknak.
Nekem ez mind öröm, nem zavar, hogy november közepétől kinn vannak a boltokban a Télapócsokik meg a karácsonyi ajándékok, pedig mostanában ezen háborognak legtöbben.
És a Reszkessetek, betörők! 1-2. részét is szívesen megnézem akárhányszor. :)
+ Még szeretem a közös ünnepi programokat, a gyerekeket meglepni, rajzolni, játszani velük, mesélni nekik, szeretem a kreatív ajándékkészítést, az újrahasznosított díszeket, a hógolyózást, a szánkózást... a karácsonyi illatot... szinte mindent. :)

Én várom, nekem a kedvenc ünnepem a karácsony, szeretem, hogy csendbe borul minden, engem szeretettel tölt el, tudom egész évben azon kellene lennie mindenkinek, de legalább karácsonykor azt érzem, hogy kedvesek az emberek egymással, még azok is akik amúgy gyakran szoktak veszekedni. Sok helyzetben karácsonykor bekulnek ki az emberek, ez is egy nags előny benne szerintem. Továbbá én karácsonykor mindig bűntudat nélkül szoktam enni inni finomakat, olsankor nem számolom a kalóriákat azt eszek és akkor amit jól esik, igaz nem vagyok kövér de ha nem figyelnek minden nap akkor az lennék és karácsony, meg a szülinapom az egyetlen amikor ez alól kivételt teszek. Szeretem a fényeket, a karácsony fát, a karacsonyi bevásárlást a zsúfolt plázában, nekem ez egy élmény, nem nyűg, szeretem a karácsonyi zenéket is :)
23f

Oszinten, en varni jobban szeretem, mint atelni.
Elotte olyan jo, izgalmas , hogy kozeleg, minden olyan szep, de mikor eljon a napja, olyan mint az osszes tobbi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!