200x230 cm-es trollok ágynemű?
Figyelt kérdés
Valaki tudna segíteni? Mindenhol 140x200cmest találok,nagyon keresem édesanyám óriási pipacs hercegnő rajongó,szeretném vele meglepni karácsonyra :)2017. nov. 15. 07:55
1/7 anonim válasza:
Röltex? és megvarratni? marha olcsón vannak anyagok..
2/7 A kérdező kommentje:
Megvarratni?? De honnan lehetne hozzá anyagot szerezni??
2017. nov. 15. 12:28
3/7 anonim válasza:
Biztosan nem lenne olcsó, de mi lenne, ha egy 140x200-ast szétszednél és keretszerűen kiegészítenéd hozzá illő színű, avatott anyaggal?
Ágytakaróval már csináltattam már ilyesmit.
4/7 anonim válasza:
Hát a méteráru-boltból, elviszed varrónőhöz...rendelhetsz netről is ám pont ilyet!!!! nézz utána...!
5/7 anonim válasza:
..de ahogy hármas mondja tényleg kettőből pont kijönne egy!! még maradna is terítőnek pl. vagy konyharuhának..
az én anyukám piros-pöttyös rajongó még a cukortartó is az, most vettem neki sótartót ilyen szalaggal:))))
7/7 anonim válasza:
No, megnéztem, ez mesefigura.:)) .. akkor marad az hogy kettőt varrsz össze!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!