Milyen kis apróságot raknátok bele egy ajándékcsomagba?
Figyelt kérdés
Anyukámnak szeretném összeállítani.
Amit eddig van: Paulo Coelho 2018as naptár, arcmaszkok, könyv, karácsonyi zokni.
Egy nagyobb fonott tároló kosárban lesznek.
2017. nov. 14. 14:14
1/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, az én anyám ettől nem ugrana ki a bőréből - de én sem.
Nála az édesség menő, inkább mennyiségre, mint minőségre megy, nálam a minőségi étcsoki és a kávé minden formában a tökéletes ajandek
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos most nem tudtam kitalálni idén semmi ötletes ajándékot. Mindene meg van, semmi egyéb kívánsága nincs..
Természetesen nem ennyiből állna a csomag. Kap még ilyen nyaktámaszos párnát, és csinálok neki Nutellás krémlikőrt. De még ötleteket gyűjtök..
2017. nov. 14. 14:24
3/6 anonim válasza:
Ezek nyilván olyan dolgok, aminek ő örülne. Te ismered legjobban. Én azt írtam le, ami nekem vagy az én anyámnak okozna örömet. Esetleg egy kupon valami közös programra?
5/6 anonim válasza:
Tennék bele neki egy kedves bögrét, abba teafiltert, mézet szép üvegben, egy különleges karácsonyfadíszt, egy képet magunkról, vagy a családunkról, egyszerű keretben, amit kidíszítenék és apró Karácsonyi mintákkal dekorálnék, egy szép gyertyát és finom illatosítót. :)
6/6 anonim válasza:
Én biztos tennék még bele néhány kozmetikai dolgot, ezeket minden nő imádja. Kézkrém, testápoló, fürdősó, de valami különlegesebb karácsonyi illatút, hogy ne legyen túl egyszerű. Vagy ha tudod, hogy valami konyhai dolog hiányzik neki, sütőforma, receptfüzet, bármi. Az örök csoki, kávé, tea is jól jöhet, ilyenekből is annyi különlegeset lehet találni. Vagy egy szép sál, ha ismered az ízlését. Szerintem teljesen jó ötlet ez a kis kosár, alaposan meg lehet pakolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!