Mit vegyek osztálytarsamnak?
Figyelt kérdés
Akit én húztam annyit mondott hogy nem szereti a gyümölcsös csokit, és bárminek örülne,aztán mástól megtudtam hogy szemhejpudernek orulne és highlighternek ez mind legyen draga sajnos. A max keret 1500ft. Furdobombat,arcmaszkot, és egy csokit vettek eddig. Tudnátok nekem csajos ajándék ötleteket adni? (Szereti a rozsaszínt és a hasonló krémszíneket)2017. nov. 11. 10:50
1/4 anonim válasza:
és mégis milyen szemhéjpúdernek, meg highliternek? ugyan... majd vesz magának, vagy vesznek neki a szülei... te nehogy valami ilyesmit vegyél, nem vagytok olyan viszonyban, hogy annyit költs rá. vegyél neki csokikat, gyümölcsöt, esetleg csinálj/vegyél karkötőt, kulcstartót...
2/4 anonim válasza:
Még mindig van ez a "húzás" dolog? Jó nagy idióta aki ezt kitalálta, meg az is aki erőlteti. Szerintem 1500-ból sokmindent úgysem kapsz, sokat nem is kell rajta agyalni. Vegyél neki bögrét, egy konyhai dolgokat árusító üzletben pont ennyibe kerül.
3/4 anonim válasza:
Én mindig a nyaklánc/karkötő/gyűrű dolgoknak örültem a legjobban. (Najó ez hazugság, igazából mindig a csokit szerettem.) :DD
4/4 anonim válasza:
Egy gyertyát is vehetnél neki, vagy valmilyen aranyos kis karácsonyni puha zoknit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!