Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Melyiket vennétek 9 évesnek...

Melyiket vennétek 9 évesnek karácsonyra xbox one? Ps4?

Figyelt kérdés
2017. nov. 4. 19:56
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
13%

Focizzanak a haverokkal a szabadban.

A kérdésre válaszolva. xbox one, de legalább 2 év múlva.

2017. nov. 4. 21:32
 12/27 anonim ***** válasza:
14%
Wooow, ès ha 10èvesen tetkójuk lesz, akkor te is kivarratod a kölköt, hogy nehogy lemaradjon? Kb.fèl èv ès ott fog rohadni a sarokban. Te meg kitèped a hajad a kidobott 100ezer miatt!
2017. nov. 4. 21:48
 13/27 anonim ***** válasza:
15%
Egyiket sem. Főleg olyan indokkal nem, hogy "a többieknek is van". Szépen sikerül belenevelni a megfelelési kényszert a gyerekbe. Ezzel azt sugallod neki, hogy ha nem követi mindig mindenben, bármi áron a trendet, akkor nem ér semmit. Nagyon veszélyes hozzáállás!
2017. nov. 5. 00:10
 14/27 anonim válasza:
42%

Én is azt mondom, h 9 évesnek még egyik sem kell.

De a te dolgod. Hogy a kérdésre válaszoljak, mindenképp xbox one. Ugye ö még nem lövöldözös, verekedös játékokkal fog játszani (remélem).

Xboxon van xbox game pass, ez egy honapra 2500 ft, és több mint 100 játék van rajta. Külön vannak kategoriánként is, sok családi és gyerek játék van.

Ps-es ilyen nincs, és még egy egyszerü játék is 10 000 ft felett van (xboxon is).

Mindenképp xbox, igy nem kell havonta játékokat venni neki, és sokkal nagyobb a választék.

2017. nov. 5. 16:40
 15/27 anonim válasza:
39%

Ch... Az unokaöcsémet is ennyire elkényeztetik és már csúnyább szavakat mond mint én..(16 éves vagyok).

Ajánlom, hogy ne vegyed meg egyiket se mert így írtózatosan el fogod rontani a gyereked viselkedését és majd egy elkényeztetett gyerekkel nem bírsz bánni mert mindent akar ami akkor éppen divatba jön. Mégjó, hogy nem iphone X-et vagy 8-at veszed meg neki.

2017. nov. 5. 18:35
 16/27 A kérdező kommentje:
Iphon SE telefonja van :)
2017. nov. 5. 18:44
 17/27 anonim válasza:
35%

Ez tényleg kamu, gyerekek.

IPhone SE egy ennyi idős gyereknek, gratula. Ha összetöri kap egy MacBookot helyette?

2017. nov. 5. 19:09
 18/27 anonim ***** válasza:
48%

Iphone 9èvesnek???😀 😱 😂 😂 😂 😂

Micsoda üzleti èletet biztos nyolít ez a 9èves hogy ehhez Iphonera van szüksèg??

De amúgy milyen ratyi már, hogy nem a 8ast vetted meg neki! A haverjai biztos cikizik miatta!

😂😂😂

2017. nov. 5. 20:38
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
biztos nyolít=bonyolít
2017. nov. 5. 20:38
 20/27 anonim ***** válasza:
53%
Értelmi fogyatékos gyereket neveltek ti, hogy nem tud vigyázni semmire ? Mi egy skandináv országban élünk és itt már 0. osztályban kap a sulitól ipad-ot a gyerek. Legkésőbb 6. osztályban kell laptop is. Tudnak rá vigyázni érdekes módon. Az én 5 éves kistesóm is szokott PS4-en játszani, mégsem lett elkényeztett, szemtelen hülyegyerek. Én is játszottam az ő korában, mégis mindig kitűnő tanuló voltam. Szoktunk a szabadban is játszani, ugyanis a kettő NEM zárja ki egymást. Egyszer volt egy online előadás arról, hogy a magyarok miért informatikai analfabéták (is) más országhoz képest. Már értem miért a szülőket elnézve.
2017. nov. 5. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!