Örülnél annak, ha egész évben karácsony lenne?
Figyelt kérdés
2017. febr. 22. 16:37
11/18 anonim válasza:
Nem, az nem lenne érdekes, elvesztené a varázsát.
12/18 anonim válasza:
Ha mindennap munkaszüneti nap lenne, ugyanakkor fizetés járna, abba beleegyeznék, szerintem mások is...
13/18 anonim válasza:
nem. főleg, hogy télen van...
14/18 anonim válasza:
Nem,mert akkor nem lenne sose jó idő(tavasz,nyár),mindig
tél lenne.
15/18 anonim válasza:
Egész évben összezárva a családdal, és karácsonyi programot csinálni? (Értsd: félholtra zabálás..) ÉS ne felejtsük el, hogy olyan vagyok ünnepek előtt mint a mosott sz*r. Annyi stressz, ajándék, sütés, főzés, takarítás, én már akkor majd' ideg összeroppanást kapok. Köszönöm nem, megelégszem az egyszeri alkalommal, egy idő után monotonná válna, és pont az veszne ki belőle, amiből áll.
16/18 Kekcsi válasza:
Úgy érted, mindennap egyfolytában a Wham! Last Christmast hallani mindenből, aminek membránja van? Inkább ne.
17/18 anonim válasza:
És te, ha mindennap hanuka lenne? [;)]
18/18 anonim válasza:
Nem. Én annak örülnék, ha egész évben június lenne. Vagy legalábbis olyan időjárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!