Ti szomorúak vagytok, hogy vége a karácsonynak?
Hát én is az vagyok kicsit. De hát ez van szép volt, jó volt, elmúlt.
Nekem csak az a szomorú, hogy mindjárt újra kezdődnek a szürke hétköznapok. Egészen húsvétig 3-4 hónapig nincs megállás és szünet.
Szeptembertől jó volt, mert volt két szünet is, december piszok hosszú volt de csak azért, mert alig vártam a szünetet. 16-ától itthon vagyok. De sajnos mindjárt menni kellesz vissza dolgozni, tanulni. Na de csak el fog menni az a 4-5 hónap nyárig ha nem is annyira könnyen de majd lesz vhogy.
Az a baj, hogy mind egy körforgásban vagyunk. Felkelünk korán. Délelőtt meló/tanulás, délután fáradtan hazajössz van 2-3 óra szabad elfoglaltságod (vagy még annyi sem) aztán este, fekhetsz le korán, mert mindjárt kelsz. Ezt történik minden egyes nap. Fárasztó és nehéz. Sajnos egy beprogramozott robotok vagyunk egy végtelen ciklussal.
A karácsonyt is már nem arról szól mint mikor kicsik voltunk, úgy a láz, az ajándék. Most idősebb fejjel, kaja, pia. De nekem mindig egy szép ünnep ez, mert arra emlékeztet mennyire vártam és most is várom de csak a szünet miatt.
na de! Én mindig azt mondom ha valaminek vége, hogy szép volt, jó volt, elmúlt. Nem ragadhatunk le egy bizonyos pontnál. Nem tudod mit hoz a következő év, lehet sorsdöntő lesz és tele lesz jó dolgokkal, ha nem akkor mentsvárként majd jön 2018..
(lehet hülye vagyok de inkább lennék pár évvel idősebb, mert kíváncsi vagyok hogy fognak alakulni a dolgok. Persze tudom nehezebb lesz viszont lehet boldogabb leszek. Ha abból indulok ki, hogy milyen voltam pár éve hát nem is gondoltam volna. Ez a szép, hogy nem tudod mit hoz a jövő és ezért nem érdemes leragadni hanem menni, menni, menni)
F/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!