Mit adnátok egy kifejezetten vallásos 13 éves fiúnak karácsonyra? (Katolikus)
Figyelt kérdés
2016. dec. 20. 19:54
1/6 anonim válasza:
Richard Dawkins Az Isteni téveszme című művét.
2/6 anonim válasza:
Vagy, a korára való tekintettel, ugyanettõl a szerzõtõl A Valóság Varázsa c. könyvet.
3/6 Theressita válasza:
Van a rokonságunkban ilyen korú, szintén vallásos fiú. Őt ismerve így első ötletem talán egy DVD (Bibliai tematika, szentek élete, vagy magasztosabb értékeket képviselő film) vagy CD (Csiszér László, Gável testvérek (Eucharist). Szent István Kiadónak is vannak szép könyvei, szerintem bőven akad tini fiúknak való is... Vagy ami a hobbija, nem kell feltétlenül vallásos tárgynak lennie... Katolikus naptár, kalendárium jutott még eszembe.
4/6 anonim válasza:
Nem értem, hogy függ össze valakinek a vallása, világnézete azzal, hogy mit adj neki? Nyilvánvalóan hobbiai is vannak a srácnak.
5/6 anonim válasza:
Charles R. Darwin: A fajok eredete
6/6 anonim válasza:
De kis vicces valaki. Ha nem tudnád, a katolikus egyház elfogadja az evolúciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!