Valaki segítene nekem verset írni?
Figyelt kérdés
Az osztályban ajándékozást tartunk 20.-án és én osztályfőnököt húztam ki. Valaki tudna segíteni egy rövid kis vers megírásában? Amit tudok róla : őszinte, szép, humoros, kedves, mindig késik, gyakran eltűnik amikor szükség lenne rá. Gondoltam valami vicces verset kéne összehozni amiben az ember kap hideget és meleget is.2016. dec. 19. 17:24
1/2 anonim válasza:
En a helyedben inkabb megtanulnek Petofitol a Jo tanitobolvalami odaillo reszletet, es azt mondanam el neki. Nem tudom, hanyadikos vagy, de meg lehet, hogy jo jegyet is kapnal ra, ha szepen mondod el.
2/2 anonim válasza:
elvárod, hogy valaki leüljön és helyetted verset írjon? Ezt tényleg komolyan gondolod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!