Hol tudom leadni a már nem használt játékokat, ruhákat?
Sziasztok!
13 éves lány vagyok. Hallottam, hogy lehet szegényebb, rosszabb sorsú gyerekeknek ajándékokat leadni karácsonyra. Nekem nincs saját pénzem és anyukámék ilyenre nem adnak, de nagyon szeretnék én is ajándékba adni valamit ezeknek a gyerekeknek. Hallottam, hogy használt holmit is szívesen látnak, és nekem vannak ruháim, amiket már nem hordok, mert kinőttem de még nagyon szép állapotban vannak. Játékból is nagyon sok van, amivel már nem játszok, de teljesen jó állapotúak, pl. plüssök, kirakók, fa játékok... Írószereim is vannak, üres füzetek, bontatlan filckészlet, színes ceruzák...
Anyukámék nem segítenek ebben, mert szerintük az hogy évi egyszer ajándékozunk az úgyse segít rajtuk semmit, meg amúgy sem bíznak az ilyesmiben, szerintük a küldött ajándékok nem is jutnak el a gyerekekhez.
De én mégis szeretnék segíteni, bajom nem lesz tőle, úgysincs már szükségem a holmikra. Nekem már az nagy öröm lenne, ha egyetlen kisgyerek örülne egy játéknak amit én küldtem.
Szóval ismertek ilyen helyeket, ahol le tudnám adni a cuccokat? Főleg olyan érdekelne ahonnan van biztos információ, hogy biztosan eljut a gyerekekhez az ajándék. Segítenétek?
Köszönöm szépen. :)
13/L
Ruhakonténerből a cigányok rendszeresen kikotorják a ruhákat majd szétszórják a földön ami nem kell nekik. Még a híradóban is volt egy eset mikor fejjel lefelé beleszorult valaki....Jobb lenne ha nem tudnának belenyúlni kívülről sehogyan.
Mi cipősdobozt csinálunk ami a Mikulás gyárba megy, ott ellenőrzik majd eljuttatják a rászoruló gyerekeknek. Meg kell adni hogy milyen korú és nemű gyereknek szól a doboz.
Valamint a Tescoban a vörös kereszt is gyűjt tartós élelmiszert. Mi oda is szoktunk leadni vásárláskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!