Mit vegyek anyukámnak karácsonyra? 14/L
38 éves néha sminkeli magát.Gondolkodtam már sminken de minden megvan itthon amire szüksége van.
Szereti az ékszereket,Győrbe hol tudnék beszerezni viszonylag olcsón jó minőségű fülbevalót/nyakláncot?
Eszembe jutott még egy pár új ruha is,meg fagyi,csoki amiket szeret.
Valaki tudna segíteni?10.000 Forintból szeretném összehozni neki. :)
Szia!
Egy csomó lehetőséget felsoroltál, de szerintem nem a drága ajándék itt a lényeg. Elég lenne egy képkeret amibe beleraksz egy családi képet. Nem is kötelező venni ajándékot. Készíthetsz is neki valamit ami örök emlék marad. Egyik szülő se vár el drága ajándékot a gyerekétől.
Ha ragaszkodsz ahoz, hogy vegyél neki valamit akkor csakis olyat ami szerinted megéri és örök emlék marad.
Én inkább saját kezüleg készítenék valamit. (Én még 24 évesen is magam csinálom az ajándékokat szegény egyetemista vagyok :D) Először az jutott eszembe, ha hord ékszereket (gondolom ha erre gondoltál akkor van már pár neki), akkor gipszből csinálhatnál "másolatot" a kezedről ami ékszertartóként funkcionál.
Vagy ha tudod mi a kedvenc csokija, akkor csinálhatnál olyat. Pl az én anyukámnak a mozart golyó a kedvence, már volt hogy csináltam neki ilyen bonbont. Csak egy tábla csoki, házi készítésű marcipán (sok recept van a neten) és nutella kellett meg egy forma a golyóknak.
Vagy egy sminkes/ékszeres doboz
Én pl álom fogót és magyar motivumos mézeskalácsot csinálok anyának
Sajnos nem vagyok járatos Győrben úgyhogy a vásárlással kapcsolatban nem tudok segíteni
Dísz általában az ágyad fölött nekem nagyon tetszik és ha a festményeimnek örültek (mert mindig azt kértek) akkor ennek mért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!