Egy külföldi (holland) családnak milyen ajándékot adnátok?
Figyelt kérdés
Egy nagyon kedves ismerős családdal 3. éve meglepjük egymást oda-vissza ajándékokkal.
A viszony nem annyira szoros velük, hogy személyre szóló ajándékot tudjak választani.
Az első évben könnyű volt, mert magyaros ruhákat (pólókat, sapikat) küldtem mindenkinek, gyerekeknek szilikon karkötőt, ilyesmit. Tavaly magyar édességeket küldtem, de idénre kicsit kifogytam az ötletekből, úgyhogy mentesetek meg és ötleteljetek. :)
2016. dec. 6. 16:36
1/2 anonim válasza:
Szülőknek igazi házipálinka (nem a boltból vett üvegesre gondolok, hanem kifőzőből vett műanyag palackosra, abba biztos, hogy az van), gyerekeknek mehet megint sok-sok tipikus magyar édesség pl: túrórudi, krémtúrók. Esetleg csinálhatsz kókuszrudat, azt is ki lehet küldeni, nem esik széjjel és nem is romlik meg. Egyenlőre ennyi jutott eszembe, de ha eszembe jut még valami, akkor írok! :)
2/2 anonim válasza:
Én bármikor mentem külföldre családhoz lakni, mindig vittem valami Hungarikumot. pl Unikum. Tudom nem szeretik sokan, de ez szerintem jó gesztus. Én is örülök ha külföldi ismerőseink saját hazájuk "unikumjaival" lepnek meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!