Mit vegyek a barátnőmnek karácsonyra?
15 évesek vagyunk
3 hónapja vagyunk együtt, tudom nem nagy idő, de azért a karácsony csak karácsony, meg kéne ajándékoznom valamivel, de fogalmam sincs mivel
parfümöket, ékszereket, kiegészítőket nézegettem neki, de nincsen ezeknél jobb ötletem
(azt is tudom, hogy már több ezer ilyen kérdés van)
Én ezeket szoktam, (de ez is olyan h ember válogatja)
1. Valami személyesebb (plüss, karkötő, valami ilyesmi)
2. Csoki vagy desszert
3. Valami kimozdulósabb, elvinni étterembe, wellness, elutazni.
Ezek vagy ezek kombinációja, kinek mi csak te ismered jobban, vagy csak látod mi az ami jól jönne neki, vagy tudja használni vagy praktikus és sorolhatnám..
15 évesen a felnőtt párkapcsolatok témakörébe kiírni egy kérdést egyenesen nevetséges :D
Ha nem ismered még annyira az ízlését, akkor a parfümmel és a kiegészítőkkel is könnyen mellélőhetsz, szóval óvatosan. 3 hónap után, ilyen fiatalon nehéz személyes ajándékot adni, szóval amik nekem eszembe jutottak így idegenben (de neked kell tudnod, örülne-e neki): plüssmaci szívvel (vagy más aranyos plüss...), illatos gyertya, kényeztető fürdősó, a kedvenc csokoládéja, teaválogatás, egy CD amire te válogatsz össze zenéket, egy videó a közös képeitekből, közös fotó bekereteztetve (van többfotós keret is), süthetsz neki valami finom karácsonyi sütit, de elviheted valami helyre amit szeret, vagy pedig valamilyen olyan közös programra amit élvezne (pl. színház, bowling, billiárd, falmászás, gyógyfürdő, aquapark, múzeum, mozi, étterem, szabadulószoba stb.).
#3 bocsánat, hogy ide írtam ki, fullra véletlen volt :D
#4 én se akarok nagyon nagy dolgot venni, kb, 3-4 ezer forint értékben, szüleim is ezt mondták, én is így gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!