Szerintetek fehér karácsonyunk lesz?
Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 20:14
1/15 anonim válasza:
szerintem nem, de nagyon remenykedem! :)
4/15 anonim válasza:
nem valószínű véleményem szerint, hideg talán lesz, de hó nem. fehér hatalom még mindig jellemzőbb
5/15 felkelhetetle válasza:
Nem lesz fehér karácsonyunk ezt viszonylag biztosra tudom neked állítani, de azért remény hal meg utoljára. :)
6/15 anonim válasza:
Nem. Én már nem is reménykedem ilyesmiben. A tél, mint olyan Magyarországon megszűnt, nincs többé. Most már csak fél évig tartó, esős, sáros, szeles ősz van. Undorító, utálom. Ha majd a gyerekeink havat akarnak látni, akkor el kell őket vinni az osztrák alpokba...
7/15 anonim válasza:
Nem hiszem, a tél sajnos haldoklik nálunk :(
8/15 anonim válasza:
Biztosat még senki sem tud mondani, de az utóbbi évekből kiindulva szerintem sem lesz fehér. Az esély persze meg van rá.
9/15 anonim válasza:
Nem. Előtte talán leesik 3 miliméter, de az el is olvad másnapra, Karácsony reggelén meg elered a lágy téli eső. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!