Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Csak szerintem képmutató...

Csak szerintem képmutató ünnep karácsony?

Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Nem, vannak még rajtad kívül más hülyék is.
2016. nov. 27. 18:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Én még nem hallottam ilyet. Te vagy az egyetlen igen aki ilyen hülye
2016. nov. 27. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól függ. Vannak olyanok, akiknek igen, de vajon miért is ? Mert saját maguk is képmutatóak. És van a másik véglet, akik szerint nem, és elmondjam miért? Mert van szánk és nem félünk kinyitni. Tehát, ha nekem ideállít egy olyan ,,rokon" , aki egész évben szart a fejemre, pluszban még ezt azt összehordott a hátam mögött, akkor megmondom neki, hogy köszönöm szépen, hogy beköszönt, de nem vagyok kíváncsi a ,,kötelező pofavizit" szintű bájolgásra. A probléma megoldva, az ilyen emberek ignorálva, így a karácsony szeretetben, békességben és boldogan telik el, azokkal, akikkel kölcsönösen, feltétel nélkül szeretjük egymást!
2016. nov. 27. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Csak szerinted.

A karácsony nem képmutató ünnep: boldog és egymást szerető emberek örömteli, bensőséges ünnepe. Ha számodra nem ilyen, akkor te és a környezted nem vagytok ilyenek, de arról nem a karácsony tehet.

2016. nov. 27. 22:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen
2016. nov. 27. 23:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ezt te így érzed, nálunk ez nincs így.
2016. nov. 28. 19:34
 7/9 anonim válasza:
Miért kell bántani azt,aki nem ért egyet valakivel?Mert ilyen világ van.💩
2016. nov. 28. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire hagyod magad befolyásolni.
2016. nov. 29. 16:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Emberektől, családtól függ. Mi azokkal a rokonokkal nem jövünk össze, akikkel amúgy is rosszban vagyunk. Akikkel kijövünk, azokat megvendégeljük.
2019. szept. 1. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!