Fiúk, mennyiért vennétek a barátnotöknek ajándékot?
Figyelt kérdés
"Tehetosebb" 18 év alatti fiúk, mennyièrt vesztek/vennétek a barátnotöknek születésnapjára egy nyakláncot, ha kevesebb mint egy éve vagytok együtt??2016. nov. 27. 08:25
11/15 anonim válasza:
1 karton óvszer. így le van a gond egy darabig és azért ez se kis pénz manapság ...
12/15 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem kézzel foghatót adnék neki.
Elvinném valahova, még ha nem is tehetem meg, hogy napokra, de 1 napra tuti.
13/15 anonim válasza:
bár már nagyon rég nincs barátnőm, annak idején amikor egy hónapja voltunk együtt, akkor volt a szülinapja is, egy ezresért vettem neki nyakláncot :)
bár ha tudtam volna hogy akkor találkozunk utoljára, meg se vettem volna :DD
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Egy nyakláncot vettem neki egy medállal 20e-ért! És volt egy "szexi" meglepés is!
2016. dec. 9. 10:15
15/15 anonim válasza:
A 3-asnak valóban igaza van, de ahhoz igenis végig kell menni minden korosztálynak kijáró érdeklődési területet és a fiataloknak szükségük lehet az ajándékozás "játékára". Ajándékok nélkül nincs meglepetés, meglepetés nélkül nincs izgalom és öröm. Én imádok ajándékozni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!