Mikor fog megszűnni a karácsony?
Figyelt kérdés
2016. nov. 24. 17:41
1/5 anonim válasza:
1. Ha majd jön az iszlám uralom, akkor a keresztények csak otthon, csendben ünnepelhetik.
2. Ha mégis a Tanúknak van igazuk, akkor Jézus el fogja törölni. De azt nem fogjuk megérni.
2/5 anonim válasza:
Az első jókat írt...
Nos, egyhamar nem. Megvan rá az igény, mind a kereskedők, mind az emberek részéről...
4/5 anonim válasza:
Azok az emberek akik nem szeretik a karácsonyt általában nem értik mi ennek a lényege, vagy a család annyit marakodik hogy nem volt alkalma megtapasztalnia gyerekkorától kezdve...
Nem értem minek tartja meg a Karácsonyt az, akinek a karácsony a stresszt és a rohanást és az értelmetlen tárgyak vételében merül ki... Nem ők tartanak egy olyan dolgot amit nem is szeretnek és nem hisznek benne? ...és még ők nézik hülyének azt aki szereti... hát nem tudom... :D
5/5 anonim válasza:
Én azt veszem észre, hogy más vallású közösségekben (iszlám, buddhizmus) is elfogadottá vált valamennyire a karácsony ünneplése. Néhány éve Isztambulban láttam december elején feldíszített fákat, az egyik ismerősöm Dubajban volt egy plázában, ahol karácsonyi díszekkel voltak tele az üzletek. Japánban is népszerű a karácsony, noha hivatalosan nem ünnep az náluk. Persze, a más vallásúak másként "ünneplik" a karácsonyt, nem a Jézuskát várják akkor, hanem inkább a szeretetre, családi, rokoni együttlétre gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!