Mi elég nagy család vagyunk. Anyu most várja az 5. gyereket. Apu szeretné megkönnyíteni anyu dolgát. Mosogatógépet venne neki Karácsonyra. Hogy ne kelljen annyit mosogatni. Segít ő is és mi is, de csak munka és iskola után tudunk. Anyunak viszont délelőtt is kell főzni.
Venne egy étkészletet is. Ezt anyu nézegette a boltban, hogy milyen szép.
Mosogatógépben nem biztos apu. Attól fél, hogy anyu úgy értelmezi, hogy benne csak a feleséget, háztartásbelit látja.
Szerintem jogos a félelem :) Nem tudom, hogy álltok hozzá, de lehet, hogy jobban örülne, ha mostantól heti 1x fizetne apukád egy takarítónőnek. Ez igazi segítség a házimunkában, én egy háztartási gép esetében pont azt érezném, amit írsz, ennek viszont örülnék. 31 N, gyerekekkel
2016. nov. 23. 14:52
2/12 A kérdező kommentje:
Anyu nem akar takarítónőt. Ő nem így lett nevelne. Nagyon nem. Ezt már megbeszélték. Nem anyukám panaszkodik. Apukám akarta kímélni.
Évfordulójukra ékszert és vacsorát adott. Nem akart megint azt. Főleg mert anyu szülinapja is lesz ünnepek után. Nem tudja kiszámítani minek örül egy nő. Anyu múltkor örült az új ruhának, de nemrég megsértődött, hogy apu biztos kövérnek hiszi, mert kismama. Pedig nem ezért kapott volna ruhát.
2016. nov. 23. 15:17
3/12 anonim válasza:
Én is "gyerek" vagyok. Pár éve azt kért anyukám, idén szárítógépet szeretne.
Én utálok mosogatni, nagyon örülnék ha a párom megszabadítana ettől a feladattól.
Szerintem lehet jó ajándék, esetleg valamilyen aprósággal kiegészítve ami csak neki szól pl.:könyv, kézműves kellékek ha van valamilyen hobbija, parfüm.
2016. nov. 24. 00:52
4/12 anonim válasza:
Én, mint nő nem örülnék neki. Főleg mert a mosogatást az egész család végzi, tehát ez egy olyan ajándék, ami mindenkinek szól, nem pedig kifejezetten nekem. Ha kell új mosógép, vagy bármilyen háztartási eszköz, azt mi megvesszük évközben közösen, nem pedig ajándékba adjuk. Pl megkapnám a mosógépet karácsonyra, azért, hogy mindenki ruháját moshassam benne. Hát köszi! Szerencsére az én férjem sosem szánna ilyesmit ajándékba.
2016. nov. 24. 09:31
5/12 anonim válasza:
Én örülnék neki.
2016. nov. 24. 09:32
6/12 anonim válasza:
Hát ha jól értelmezem, akkor ti többet mosogattok, mint ő (mert ha "segítetek" neki, akkor nyilván a rátok eső rész elvégzése után segítenétek be az övébe is, különben nem segítség lenne), így inkább nektek lenne ajándék a mosogatógép.
2016. nov. 24. 16:39
7/12 A kérdező kommentje:
Ő mosogat többet. Mi csak este érünk rá hétköznap. Akkor sem mindenki szokott. Nem is férnénk el. Több ideje lenne magára, ha apu venne neki ilyen gépet. De nemcsak ezt venné. Személyes dolgot is. Ünnepek után lesz szülinapja. Akkoris személyes dolgot kap
2016. nov. 24. 16:57
8/12 anonim válasza:
Nagyon figyelmes apukád van, ilyen nagy családban rengeteg mosogatnivaló van, így kicsit valóban tehermentesítené anyukádat. Mi is öten vagyunk teszvérek, mi tavaly dobtunk össze anyunak negyvenesre (ketten már dolgozunk) egy mosogatógépre. Óriási volt az öröm.
2016. nov. 24. 22:26
9/12 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet, nem kell túlaggodalmaskodni. Főleg, ha kap mellé valami személyeset is.
2016. nov. 24. 22:39
10/12 anonim válasza:
Szerintem igen. Én anyum ilyet szeretett volna egyik szülinapjára...végül soha nem kapta meg a férjétől... :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!