Sovegjartokitti kérdése:
Mit vegyek a barátomnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Már együtt vagyunk 1 éve és 5 hónapja a barátommal. Tavaly karácsonyra egy olyan ajándékot vettem neki amin rajta volt a neve. Az első éves évfordulónkra Mr. és Mrs. pólót rendeltem kettőnknek. Viszont most fogalmam sincs mit vegyek neki. Már néztem egy csomó ajándék ötletet az interneten, de őszintén nem nyerték el a tetszésemet. Örülnék ha tudnátok normális, hangsúlyozom NORMÁLIS ötleteket adni nekem ezzel kapcsolatban. És mielőtt azt írogatnák egyesek hogy "mi ez már hogy nem tudod mit szeret a barátod" meg hogy "de gáz vagy hogy nem tudsz egyedül választani ajándékot" stb., stb., nem azért írtam ezt a kérdést mert nem ismerem a barátomat, csak már 18 éves és úgy nem tudom mit adhatnék neki. Tény, hogy imád enni, de úgy konkrét érdeklődési köre nincs.(pl.banda, sztár vagy ilyesmi) Előre is köszönöm a normális válaszokat. 15/L2016. nov. 20. 09:53
1/1 anonim válasza:
Ha szeret enni akkor vidd el enni vagy csak csinálj egy romantikus estét.
Rendelj páros karkötőt vagy csinálj neki. Szerintem sokkal jobban értékelné ha te csinálnád:D vagy vagy...öhm:D nem tudom lefeküdtetek e már, de ha nem az is egy remek ajándékxD (na jó nem vicc volt csak akkor ha készen állsz rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!