Mit vegyek barátomnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt. Semmi ötletem nincs, hogy mit is adjak neki. Kérlek írjatok ötleteket.
Megkérdeztem tőle segít-e hogy könnyebb legyen a dolgom nem jártam sikerrel.
2016. nov. 14. 21:05
2/6 anonim válasza:
Szia! Nem tudom hány éves vagy, de szerintem egy dezodor, minden korban jó ajándék. (Jó azért 30 év felett nem nagyon...) És ha van időd, kedved készíts neki valamit. Rengeteg ötlet van az interneten, hogy mit lehet csinálni kézzel (Neem rosszra gondolni...) a Google a barátod.
3/6 anonim válasza:
szerintem dezodort ne vegyél neki mert azt hiszi h büdösnek tartod :D
4/6 anonim válasza:
hany evesek vagytok es mennyi a kereted?
5/6 anonim válasza:
Mi két hónapja voltunk együtt a barátommal az első karácsonyunkkor. Egy szép gyertyát vettem neki, és ő is azt vett nekem. Vagy ha mar AZON is túl vagytok, egy vicces boxert. Vagy csinaltass neki egy bögrét a kedvenc bandájárol, vagy amit most minden srác szeret a kedvenc szuperhőséről. Ne gondold túl, nem vagytok olyan régen együtt, még sok időbe telik amire teljesen megismeritek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!