Mit vegyek karácsonyi húzásra (? )
Hat csokikat.Azt szoktak vagy ha talalsz ariana gramdes poharat,kulcstartot es kijon az arbol az is jo otlet.Vagy kutyas dolgok.Nezd meg festi-e a kormet es akkor valami koromlakk.14evesek mar elkezdik ezeket a koromfestes dolgokat szoval jo otlet szerintem
Meg en amikor huztunk regebben.Mindig vettem karacsonyi,mikulasos diszt.Hogomb stb..vegulis karacsonyi huzas
Utolso.13 eves vagyol ahogy kivettem
En 30.Az en koromban pont hogy ebben az idoben kezdtek el a korom festest megertem hogy 2016-ba mar a harom evesek is.Mondkuk egy biztos 13evesen en nem tudtam mi az a gyakorikerdesek meg facebook.:)
- karácsonyos díszek (hógömb, asztali dísz, karácsonyi figurás gyertya)
- ha tudod, milyen telefonja van, akkor telefontok (ez is lehet karácsonyi mintás, de kutyás is, vagy A. Grandés is)
- fürdősó
- illóolaj (pl. narancsos, karácsonyi, almás-fahéjas,stb) egy szép kis mécseses párologtatóval együtt
- szép bizsu ékszerek is kijönnek 1500-1800 ft-ból (bár jó lenne tudni, hogy érzékeny-e a bizsura, hisz vannak, akik igen)
- különleges teakeverék egy szép bögrével
- forrócsoki por egy szép bögrével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!