Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Valami jó tipp hogy boldog...

Valami jó tipp hogy boldog karácsonyunk legyen?

Figyelt kérdés

Az az igazság hogy nem vagyunk valami gazdagok, de szeretnék a gyerekeimnek boldog karácsonyt és szép mosolyt látni, annál gyönyörűbb nincs is.

Olyan tippek érdekelnének amiből szép ajándékokat lehet alkotni, és egy 10 éves 17 éves kislány örülne neki. Lehet otthon készítős és kreatívkodos, de lehet olyan tárgy is ami kb 3000 forintból kijön.

#szegénység #boldogkarácsony
2016. okt. 27. 13:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

10 éves biztos örülne egy olyan kis naplónak amin van egy kulcsos lakat, nem drága és még az árból ki jön egy szép hajgumi vagy egy gyöngykészitő készlet. Minap láttam olyat 1500ft.

17 éves lányod pedig már abban a korban van aki sminkeli magát, estleg egy szemhéjfesték, szájfény, szép sál.

2016. okt. 27. 13:48
 2/11 anonim ***** válasza:

Ne az ajándékon legyen a hangsúly, hanem a hangulaton, a közös készülődésen.

Gondolom, díszek vannak. Nálunk mindig nagyon jó volt a fa közös feldíszítése. Én ezt szerettem legjobban a gyerekként a Karácsonyban.

Lehet együtt sütni. Pl. mézeskalácsot. De a mézeskalács akár ajándék is lehet. Én egyszer kaptam egy baráttól pár szem mézeskalácsot átlátszó csomagolóba téve egy szalaggal átkötve. Az egyik legkedvesebb ajándékom. Később én is készítettem ilyet másoknak, és nagyon örültek neki.

Vagy pl. készítettem már kisebb díszeket gyöngyökből. Pl. csillag, fenyőfa, hóember. Neten kerestem mintákat. De olyan is volt, hogy csak a maradék gyöngyöket felfűztem és abból lett dísz. Ezeknek akkora sikerük volt, mintha nem is tudom, milyen különlegességet adtam volna :)

2016. okt. 27. 13:50
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát nem is rossz ötlet ez a mézeskalács átlátszó tasakban.

Sajnos a nagy lányom Down kóros és nem tud sminkelni, inkább társasozni szokott a húgával vagy nekem segít a konyhában.

2016. okt. 27. 13:58
 4/11 anonim válasza:
A mézeskalácsot lehetne együtt csinálni. Nagyon jó hangulatot tud adni a közös formázás/díszítés.
2016. okt. 27. 14:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen a kislányom is azt szeretné na meg mézeskalács házikót.
2016. okt. 27. 14:07
 6/11 anonim válasza:
Esetleg lehetne az ajándékok között kiszúróforma, azok nem kerülnek túl sokba viszont nagy örömöt tudnak okozni. Csak így gyorsan a neten keresgélve találtam 80ft/db áron.
2016. okt. 27. 14:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy korai, de előre is Áldott és Boldog Karácsonyt szeretnék kívánni! Annyira szeretnék segíteni valahogyan nektek, mivel pénzzel nem tudok, ezért maradt a jókívánság :) A rossz mellett mégis az a szép az egészben, hogy pont a szegényebbek tudják értékelni az ünnep igazi lényegét.
2016. okt. 27. 20:43
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy. :)

Én is előre kívánok neked/nektek Áldott és Békés Boldog Karácsonyt!

2016. okt. 27. 20:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Köszönöm!
2016. okt. 27. 20:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi tavaly a Down-kóros unokatestvéremnek egy szép, cserepes szobanövényt vettünk, és annyira örült neki:) Piacon lehet kapni 1000-2000 Ft között, nagyon szépeket, és viszonylag igényteleneket. Meg neki vettünk már társasjátékot, amivel az egész család vígan játszott, sálat, sapkát, és mindért odavolt:)

A 10 éves kislányok szerintem nagyon tudnak örülni a kézműves dolgoknak, festéknek, ecsetnek, de a napló is jó ötlet. Esetleg szép hajgumi, karkötő, gyümölcsös testpermet.

2016. okt. 28. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!