Ti a párotok szüleinek mit szoktatok vinni karácsonyra?
Figyelt kérdés
2016. okt. 26. 14:05
1/5 anonim válasza:
Cserepes mikulás virág, bor, otthonról házi készítésű sütemény. Ezt vittem annak idején mikor még lány voltam. Azóta ők jönnek.
2/5 anonim válasza:
Soha nem örülnek semminek, amit viszek.
De vittem már saját készítésű kekszet, süteményt, karácsonyi tusfürdőt, gyógyszertartót, hűtőmágnest, bort, pezsgőt, kulcstartót stb.
Idén szerintem könyvet kapnak meg valami alkoholt.
3/5 anonim válasza:
Mi idén pl az anyukának színházjegyet adunk, ahova hárman (ő, párom, én) megyünk el. Apukának meg masszázs utalványt, amit a városban tud felhasználni. De előtte, mikor még nem ismertem őket, akkor apukának bort, anyukának meg határidőnaplót adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!