Mit vegyek karácsonyra nagynénéméknek?
Házaspár, egy 10 éves gyerekkel. Csak valami apróság jöhet szóba, jelképes ajándékként, de ötletem sincs, hogy ne valami elcsépelt baromság legyen. :D
23N
Vegyél valamit amin van egy "jelkép". Ha csodálkoznak akkor lődd be, hogy "ez egy igazán jelképes ajándék" (ba-dumm-tss).
Lehet röpülsz érte, de hát ez van.
Hello! Én a nagynénimnek és a férjének egy páros 3D-s mozijegyet adok, mert múltkor mondta, hogy mennyire élvezték, és akkor voltak életében először 3D-s filmen (persze vehetsz simán 2D-sre is). A 10 éves gyereknek pedig ha fiú, akkor egy autót vagy egy érdekesebb könyvet (tudom 3-4ezer forint egy ilyen) vagy ami uniszex ajándék: egy színezős füzet ceruzákkal (ez szerintem max 2ezer forint). Így 3 emberre kb max 5000 forintot kell költened. Vagy a kifestőt úgy is megcsinálhatod (ilyet én már kaptam, és nagyon örültem neki kicsiként), hogy te válogatsz a netről karácsonyi, babás, autós kiszínezős képeket, kinyomtatod, és összefűzöd plusz veszel hozzá egy 12db-os ceruzakészletet.
19/L
Süss valami ízletes karácsonyi kekszet, vegyél egy üres befőttes üveget, amit dekorálj ki, tedd bele a kekszeket. Az egész család tud belőle falatozni, karácsonyos is, ezzel szerintem nem lőhetsz mellé. :)
A keksz kijön kb. 1500 forintból.
Az üveg 5-600 ft.
Kreatív Hobbiban, vagy egyéb hobbiboltban kaphatóak karácsonyi lapok, szalagok, fa figurák, amiket ráköthetsz az üvegre, ezeknek darabja 120-150 ft.
Egy minta:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!