Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek karácsonyra nagynén...

Mit vegyek karácsonyra nagynénéméknek?

Figyelt kérdés

Házaspár, egy 10 éves gyerekkel. Csak valami apróság jöhet szóba, jelképes ajándékként, de ötletem sincs, hogy ne valami elcsépelt baromság legyen. :D

23N

2016. okt. 25. 20:54
 1/8 anonim válasza:

Vegyél valamit amin van egy "jelkép". Ha csodálkoznak akkor lődd be, hogy "ez egy igazán jelképes ajándék" (ba-dumm-tss).

Lehet röpülsz érte, de hát ez van.

2016. okt. 25. 20:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Ennél bénább ötletet még sosem hallottam, kösz szépen. :D
2016. okt. 25. 21:27
 3/8 anonim válasza:
Most az olyanok mint csokoládé meg nyakkendő meg cserepesvirág jobbak lennének? Ugye hogy nem? Kötelező ajándékot a legszarabb venni.
2016. okt. 25. 21:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Valamit sajnos akkor is muszáj. Barátnőmnek készítek egy dobozkát, az alját kibélelem apró, külön csomagolt csokikkal és cukrokkal, valamint teszek bele 52 kicsi borítékot, amelyekbe egy-egy inspiráló vagy elgondolkodtató gondolatot rejtek. Tudom, hogy szereti az ilyet, és biztosan örülne minden héten egy-egy ilyen kis "útmutatónak". :) de a nagynénémék hárman vannak, szóval fogalmam sincs...
2016. okt. 25. 21:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Hello! Én a nagynénimnek és a férjének egy páros 3D-s mozijegyet adok, mert múltkor mondta, hogy mennyire élvezték, és akkor voltak életében először 3D-s filmen (persze vehetsz simán 2D-sre is). A 10 éves gyereknek pedig ha fiú, akkor egy autót vagy egy érdekesebb könyvet (tudom 3-4ezer forint egy ilyen) vagy ami uniszex ajándék: egy színezős füzet ceruzákkal (ez szerintem max 2ezer forint). Így 3 emberre kb max 5000 forintot kell költened. Vagy a kifestőt úgy is megcsinálhatod (ilyet én már kaptam, és nagyon örültem neki kicsiként), hogy te válogatsz a netről karácsonyi, babás, autós kiszínezős képeket, kinyomtatod, és összefűzöd plusz veszel hozzá egy 12db-os ceruzakészletet.

19/L

2016. okt. 26. 07:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Süss valami ízletes karácsonyi kekszet, vegyél egy üres befőttes üveget, amit dekorálj ki, tedd bele a kekszeket. Az egész család tud belőle falatozni, karácsonyos is, ezzel szerintem nem lőhetsz mellé. :)

A keksz kijön kb. 1500 forintból.

Az üveg 5-600 ft.

Kreatív Hobbiban, vagy egyéb hobbiboltban kaphatóak karácsonyi lapok, szalagok, fa figurák, amiket ráköthetsz az üvegre, ezeknek darabja 120-150 ft.

Egy minta:

[link]

2016. okt. 26. 09:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolóhoz még csak annyit, hogyha nem tudsz olyan finom kekszeket sütni, akkor ajánlom a fahéjas mogyorót. Az is nagyon finom, és olcsó. [link]
2016. okt. 26. 09:38
 8/8 A kérdező kommentje:
6-os ötlete nyert, köszönöm szépen. :) sajnos éppen 5e Ft a havi bevételem, nem tudom az egészet csak rájuk elkölteni.
2016. okt. 26. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!