A liberális emberek miért ünneplik a karácsonyt?
Ez az ünnep, semmilyen tekintetben nincs összhangban az ideológiával.
-őseurópai, illetve keresztény eredetű hagyomány
Hagyomány=rossz, főleg ha keresztény eredetű.
-A liberálisok ateisták.Mit foglalkoznak keresztény eredetű szokásokkal?
Én sem vagyok templomba járó, meg biblia szerint élő, de nem utálom és ellenzem a keresztény hagyományokat.
-Bevándorlópártiság
A liberálisok a migráció legnagyobb támogatói, muzulmán többséget akarnak.
Ma tízórai szünetben beszélgettem a történelemtanárommal, ő mondta ezeket.
Fiatal tanár és megértő,mindenki kedveli.
17/F
Mert a liberalizmus nem eszme, hanem egy indok az önös érdekek hangoztatására és a másik semmibevételére.
Továbbá azzal hogy bojkottálás helyett ők is "ünneplik", csak ledegradálják a szeretet ünnepévé, jobban el tudják terelni a témát az ünnep valódi üzenetéről és a hagyományról.
Na jon, majd nekem itt a lepontozas.
Azok, akik azt mondjak, hogy lehet libsi es kereszteny is, az el van tevedve.
Egybkent ez a keresztenyseg, ami itt van az semmit nem jelent.
A libsi-bolsik, a Google forditoban leforditott elmebetegsegeket oklendezik vissza. A celuk a zavarkeltes. Meg kell nevezni oket es nyilvanosan megszegyeniteni. Ez mukodik. Ezert is akarjak elvenni az emberi szabadsajogokat, hogy ne legyen aki visszaszol nekik.
A ver-baloldalrol tudni kell, hogy nincs sajat velemenyuk. Barbara Lerner Spectre, Bernie elvtars es Soros Gyuszi kiadja nekik a kotelezo szoveget.
Yuri Bezmenov utan keress az interneten.
Egyebkent Soros sem tagadja, hogy a nemzetek elpusztitasa a celja. Mikor Orbanc megvadolta, hogy az alapitvanya kis fuzeteket osztogat a bevandorloknak, akkor o bizony buszken vallalta.
A liberalizmus alapkove az ellentmodas. A nap osszezavarasa es elidegenitese a celja. De a a kozpontban az all, hogy ott artson ahol lehet. Nehany dolog: "rassz nem letezik, de minden feher gonosz", "multikulti az jo, csak olyan helyeken, mint Izrael nem", "minden feher ferfi egy nemi eroszakolo allat es ez rossz, de az arab/afrikai eroszakkal nincs baj". Soroljam meg? "A feketek nem felelosek a szuleik.vagy sajat buneikert, de minden feher bunos a rabszolgasag miatt".
A nem eroszak a feher orszagokban mindennapos, de mikor Calaisban a "No borders" aktivistat csoportosan megeroszakoltak, maga Gyurikanak az alapitvanya itelte el. Ugyanis"art a celnak azzal, hogy beszel".
A noket a feminizmussal is tonkre akarjak tenni. A Youtube-on a "women against feminism" tele van videokkal, ahol a hazugsagokat kitargyaljak.
A keresztenyseg majdnem egy vicc mar. En is az vagyok, de nem imadokozom es nem jarok templomba. Az alternativa szornyu. A tarsadalmi hagyomanyunk resze Jezus. Itt legalabb nem adnak 30 eves ferfihoz 10 eves lanyokat.
Egyebkent a baloldal tele van naplopokkal, akik segelyen elnek. Azoknal nem ismeretlen a "par napot nem dolgozunk" hozzaallas.
A tortenelem tanarod, egy ertelmes es tapasztalt ember. Azert mond ilyeneket neked.
Szokj hozza, hogy a libsik hazudnak akkor is, ha igazad van. Nekik ez be van tanitva. Ugyanis a pusztitas, a tores-zuzas egy felvonulason a "jo cel" erdekeben tortenik. Ez volna a vilagbeke, ami miatt ott felettunk allnak.
"Aki liberális nem lehet keresztény?"
nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!