Elégedett voltál a mostani (2015-ös) Karácsonyoddal?
Figyelt kérdés
Ajándék,kaja,családi idill stb.2015. dec. 27. 09:46
2/8 anonim válasza:
Azt leszamitva hogy effektive Szenteste ota antibiotikumon elek, szuper.
3/8 anonim válasza:
Nem annyira... nem az ajándékok, családi idill miatt, az rendben van.
De nem volt egy szál hó sem, sőt, nálunk 10-15 fokok vannak és verőfényes napsütés, kb. úgy érzem magam, mintha húsvét lenne és nem karácsony, és ez zavar. Virágzanak a hidegtűrőbb növények a kertben nálunk, nagyon durva ez így decemberben.
Amúgy minden rendben, de ez teljesen elvette a karácsonyi hangulatot :P
4/8 anonim válasza:
Igen: minden rendben volt, mint mindig, nálunk ez mindig kellemes, nyugis 3 nap.
Nem: 21-től szabadságon lennék, de már kétszer be kellett mennem, és jövő héten is be kell mennem.
5/8 anonim válasza:
Nem, nem volt olyan idill, mint amilyenre számítottam. Sőt tegnap volt egyhatalmas veszekedés otthon. Ráadásul hó nélkül nem is az igazi.
6/8 anonim válasza:
Nem, de nem is vártam a karácsonytól semmi jót, számomra képtelenség a kellemes, boldog karácsony, inkább nyomasztó és kínszenvedés az egész
7/8 anonim válasza:
Igen. Igaz az egész nagy család már karácsonykor sem jön össze bizonyos konfliktusok miatt, de mi mindenkivel külön-külön találkoztunk, és így jó volt a hangulat, jól éreztem magam. Mivel diétázok, a különböző cukros és zsíros ételek kimaradtak nálam, de büszke vagyok magamra, amiért sikerült betartani az ünnep alatt is. Az ajándékoknak pedig azért örülök ebben az évben igazán, mert egytől egyig olyan hasznos dolgok, amiket egyébként is megvettem volna, mert szükségem van rájuk.
8/8 anonim válasza:
Nem! A hugom nem készítette el a szokott sütit, nekem nem volt időm mézeskalácsot sütni, anyu az ezeréves díszeket lecserélte idegenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!