Szomorúak vagytok hogy vége a karácsonynak?
Figyelt kérdés
Én nagyon szomorú vagyok, mert ez a legkedvencebb ünnepem az egész évben és nagyon hamar eltelt :( Ti hogy vagytok vele? Persze várom egy kicsit a szilvesztert de nem vagyok az a bulizós fajta.. Imádom a karácsonyt és annyira kár hogy vége. :( Alig várom már hogy újra december legyen, de az sajnos még messze van :((2015. dec. 27. 00:34
11/16 anonim válasza:
Az élet apró örömeit kell keresni. Hamarosan ott a szilveszter. Én félévkor rohadt nehéz vizsgákat nézek, aztán azt várom hogy azon túllegyek. Mindig van valami amit lehet várni, pozitívan kell hozzáálni az élethez. Nehéz de próbálkozni kell. Ha úgyvan nyugodtan írj privátban.
12/16 Joe001 válasza:
Majd ha nagy leszel , és elmész majálisozni , úgy ahogy azt illik , erdőbe , haverokkal 4 napig , akkor megváltozna a véleményed :)
Amugy mért nem költözöl a karácsony-szigetre ott minden nap karácsony van :)
13/16 anonim válasza:
Én örülök a karácsony végének de a szenvedés még nem múlt el teljesen, az úgy jobban január 4én fog elmúlni számomra
14/16 anonim válasza:
Mindennél jobban örülök, hogy vége van a karácsonynak. Ki nem állhatom ezt az ünnepet. Nyálas álszentség folyik a TV-ből, a rádióból, mindenhonnan. Mindenki szereti egymást, de az év többi napján nagy ívben tesznek a másikra. Sőt, ez a karácsonykor érzett szeretet is inkább csak azért van, mert jó drága ajándékot kapott az illető, de ha nem vesz neki valaki semmit, vagy kisebb értékű tárgyat annál, mint amit ő akart, akkor kiveri a balhét. Nagyon nem szeretem a karácsonyt.
15/16 anonim válasza:
m.youtube.com/watch?v=nQb-w6nn2Ng
Itt egy karácsonyi zene !!!!!!!!!!
16/16 anonim válasza:
En is csalódott vagyok,mert mar 1,5 hónapja szinte csak a karácsony körül volt minden gondolatom.Imadom a karácsonyt es magát a decembert is,olyan jól hangulata van ennek az időszaknak 🙂.
De azért mar várom a szilvesztert is, ez a második kedvenc ünnepem.😀👑🎉
Kedves kérdező: gondolkodj pozitívan,mar csak 362 nap van a következő karácsonyig 😀😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!