Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karácsonykor (26. -án) lehet...

Karácsonykor (26. -án) lehet valahol fénymásoltatni Újpesten?

Figyelt kérdés
Adott a kérdés, előre is köszönöm a válaszokat.

2015. dec. 25. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Adott a válasz: miért lehetne? Te sem dolgozol holnap. Semmi nem indokolja, hogy ilyen szolgáltatás elérhető legyen ünnepnapokon is.

Ezt az adott a kérdést sokszor látom itt, de fel nem foghatom, miért írja valaki. Itt semmi értelme.

2015. dec. 25. 23:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, azert kerdeztem, amit, mert nagy szuksegem lenne holnap ilyen szolgaltatasra. Vilagos es rendben van, hogy nem sok az eselyem, de gondoltam, hatha... Tart nyitva a kozelben olyan trafik, ahol papir-iroszert is arusitanak, csak ok pont nincsenek berendezkedve fenymasolasra.
2015. dec. 25. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Adott a válasz: nem.

A stílusodon meg állíts.

2015. dec. 26. 08:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem erzem ugy, hogy olyan rettento bunko lettem volna, nekem nem kenyerem az internetes arcoskodas. Ugyanakkor az oldal aktiv valaszoloi nagy %-ban szeretik uzni a szorszalhasogatast es a kiforgatast. Egy egyszeru kerdest tettem fel nem rettenetes tudatlansagbol, hanem szuksegbol. Ketlem, hogy ehhez ne lenne jogom pont itt, ezert lepett meg az elso valaszolo - akinek a korulmenyekhez kepest abszolut normalisan reagaltam.

Egyebkent sikerult fenymasoltatnom, igaz, nem Ujpesten.

Reszemrol ennyit errol.

2015. dec. 26. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!