Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit kaptatok Karácsonyra?

Pepperbá kérdése:

Ti mit kaptatok Karácsonyra?

Figyelt kérdés

2015. dec. 24. 22:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Babzsákfotelt, három könyvet és falmatricát :)
2015. dec. 25. 01:30
 12/24 anonim válasza:
100%
Elözöleg nagymamáimtól pénzt, amin vettem magamnak lámpát a szobámba és egy táskát. Barátnöktöl pár apróságot /édesség, fülbevaló, stb./. Szüleimtöl könyvet, parfümöt, díszpárnát, egy nagyon szép táskát és pár praktikus jellegü ruhadarabot /pizsama, leggings/. Még a barátommal nem ajándékoztunk.:)
2015. dec. 25. 09:59
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nintendo DS-t, Nintendo Wii-t, ahhoz egy rajztáblát, meg játékokat. Lehet nyomni a cooking mamát. :D Meg egy plüss csimpánzot, és Lindt trüffelgolyó csokit.
2015. dec. 25. 10:36
 14/24 anonim ***** válasza:
Lélegzetelállító Jövőképet - jutalmul azért, mert a hosszú-hosszú évek kudarcaözöne, megpróbáltatási, szenvedései alatt is mertem remélni, hinni a szebb holnapban... :)
2015. dec. 25. 11:46
 15/24 anonim ***** válasza:
Sálat, karórát, karkötőket, gyűrűt, csomagot bio kozmetikumokból, Lindt pralinét, kötött zoknit, és a férjemmel közösen vettünk egy tükörreflexes fényképezőgépet.
2015. dec. 25. 12:49
 16/24 anonim ***** válasza:

Barátnőimtől csokit, gyertyát, fülbevalószettet.

Szüleimtől semmit. Nincsenek anyagi gondjaik, csak szerintük nagy vagyok már az ilyen ünnepek miatti ajándékozáshoz, és "nekem amúgy is minden nap ünnepnap" mert állítólag mindig megkapok mindent amúgy is... Pedig tavaly is mondtam nekik, hogy akármilyen apróságnak örülnék, csak, hogy tudjam, hogy gondoltam rám, ezért tavaly kaptam is ajándékot, reméltem, hogy idén emlékeznek arra amit mondtam, de nem. Pedig én mindig veszek nekik valamit.

2015. dec. 25. 15:30
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
légúti fertőzést "családom" egyik tagjától.
2015. dec. 25. 15:35
 18/24 anonim ***** válasza:

Plüssöket (2 db), 5 db könyv, Kreatív Hobbiból cuccokat, naplót házi kötéssel 😄, pizsamát, pihe-puha szőrös pulcsit, Minyonos pólót :D, egy textilfesték készletet (8 üveg festék, ecsetek), asztali alátétet, Harry Potter összes részét DVDn. De nehogy elkezdjétek a lepontozást, mert bár leírva soknak tűnik, de ezek kis apróságok, de hihetetlenül örültem nekik. Plusz én is adtam ajándékot mindenkinek. Anyum el is sírta magát, úgy megörült neki... :)

Meg még holnap megyünk nagyimhoz, azután pedig nagycsaládi Karácsony. :)

Kellemes Ünnepeket! :)

2015. dec. 25. 15:49
 19/24 anonim ***** válasza:
Egy utazást Dubai-ba a családdal, egy 20.000 ft értékű ajándékutalványt a Reservedbe, és pénzt az összes rokonomtól.
2015. dec. 25. 19:12
 20/24 anonim ***** válasza:
egy kabátot és pénzt
2015. dec. 25. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!