3-as válaszoló vagyok. Egy éve ilyenkor írtam a válaszomat. És most, hogy ki lett emelve a kérdés gondoltam írok. Hát idén nincs akkora hangulatom a karácsonyhoz mint tavaly ilyenkor. Anyámmal már tegnap összekaptam meg 1 hónapja hunyt el nagypapám szóval mama is depressziós stb. Ez az év egy nagy xar volt és az ajándékokat is megkaptam már jó előre szóval az se dob rá a hangulatomra, hogy legalább azt várjam.
23/f
2016. dec. 24. 16:28
12/16 anonim válasza:
Úgyan olyan szar mint tavaly.Magányosan!Nem értem miért van mindenki annyira oda!
2016. dec. 24. 23:00
13/16 anonim válasza:
Nekem nagyon jól telt :) Sógoréknál voltunk, ebédre mentünk. Húslevest ettem utána főtt husit répával, karalábéval és krumplival. A második sült pulyka krumplipürével. A desszert fanta és madártej szelet. Elmentünk a templomba majd ajándékoztunk és párom ment dolgozni :( Este társasoztunk majd vacsiztunk: a vacsi rántott husi volt krumplipürével és friss salival utána süti. Kicsit még beszélgettünk, tévéztünk aztán elmentünk zuhizni és aludni. 7re jött értem a párom, hazajöttünk, adtam dupla adag kaját a macskáknak, reggelire rántott husit és virsli ill francia salit ettünk kenyérrel. Majd mosogattam, sepregettem, elpakoltam a ruhákat. Párom alszik, megyünk anyáékhoz ahol húsleves lesz töltött dagadóval és el van téve nekünk a halászlé és a sült kacsa. Holnap valószínűleg megyünk cimboráékhoz, neki már el van készítve a sali külön dobozba és holnap sütöm a fasírtot ill viszünk még egy doboz házi sütit amit szintén én csináltam. Ha nem megyünk akk is kisütöm a fasírtot, jó lesz nekünk :) jövőre pedig itt lesz babuci is :)
2016. dec. 25. 10:52
14/16 anonim válasza:
Előző vagyok. Voltunk mamáméknál ahol húslevest ettünk, mellé főtt húst krumplival, utána dagadót céklával. Ajándékoztunk. Mi csak jelképes ajándékokat vettünk mert úgy gondolom, mindenki meg tudja venni magának amit szeretne és én kellemetlenül is érezném magam, ha mondjuk a másik nem tudna nekem olyan értékben venni, mint amit én adok. Mamám sálat kapott, anya új tárcát, apa whiskeyt, papi könyvet. Párom borokat, pezsgőt, zoknikat, str8-at. Én hajszárítót, két cicanacit merth az nem szorítja a hasamat, kávékat, nutellát, serpenyőt és ketten kaptunk mamától pénzt. Utána ettünk sütit, kávéztunk, iszogattak, párom pedig ahogy hazajöttünk anyáékhoz, lefeküdt aludni. Este lesznek filmek addig pihike :) Így ennyi volt a karácsony, holnap pedig otthon leszünk.
2016. dec. 25. 16:02
15/16 anonim válasza:
Délelőtt főzicskéztünk, takarítottunk. Délben séta után megfürdettem a kutyát. 3 körül ebédeltünk. Utána feldíszítettük a karifát, majd együtt tvztünk, közben mindenki bealudt rajtam kívül. Nemrég levittem kutyát sétálni. Hamarosan nekiállok csomagolni az ajcsikat.
Holnap, illetve ma reggel hajnalban kelek(ahogy mindig, 4-kor), elviszem kutyát sétálni. Mire megjövünk talán felkel a család többi tagja(ha mégsem, akkor addig játszok) és együtt bontogatjuk a meglepiket.
Nálatok?
2017. dec. 25. 00:50
16/16 anonim válasza:
Egyre laposabban, nálam elvesztette a varázsát szépen lassan. Két éve, és tavaly is ilyenkor legalább már izgatottan vártam hogy megyünk reggel az egyik barátommal és a családjával síelni. Idén sajnos ez elmaradt, nincs már mit várjak, itthon vagyok a családommal, ettől függetlenül egyedül érzem magam. Most is inkább a nyári tervemnek a megvalósítása jár a fejemben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!