Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek az hülyeség, hogy...

Szerintetek az hülyeség, hogy mindig úgy veszek mindenkinek ajándékot, hogy átgondolom hogy én annak a dolognak mennyire örülnék?

Figyelt kérdés
pl. nem szoktam ékszert venni mert azt unalmasnak tartom és pl én se örülnék neki, hanem inkább vettem egy vicces mintájú laptop tokot, ami hasznos is és szerintem egyedibb mint egy ékszer amit csak félre tesz a többi közé ( most a nővérem ajándékáról volt szó pl)
2015. dec. 24. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez akkor hülyeség, ha pl teljesen különböztök.. Engem sem érdekelnek az ékszerek, de még az illatszerekből is a megszokottat szeretem csak.

Amúgy én is vettem gyerekként így ajándékot. Öcsémnek egy kirakót. Én imádtam, gondoltam, ő is. Hát a háta közepére kívánta :D :D

Egyébként szerintem olyanokat érdemes venni, amiről tudom, hogy használná, örülne neki, stb.. :)

Rosszul vagyok a dologtól, mikor olvasom, hogy xy. megkapta a századik csetreszt, mikor mindenki tudja, hogy az illető utálja.. Vagy pl anyám nem bírja a zöld almás dolgokat, erre zöld alma illatú illatszer csomagot kapott... :D

2015. dec. 24. 11:30
 2/4 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó. Nyilván elsődlegesen azt veszem figyelembe, hogy az adott illető mit szeret, mire van szüksége, milyen az ízlése, de mindig végiggondolom, hogyha valaki nekem hasonlót adna, akkor én arról mit gondolnék.
2015. dec. 24. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor bizonyára nagyon boldog lennél, ha valakitől ékszert kapnál karácsonyra, mert az illető rajong értük és szerinte sokkal egyedibb, mint egy laptop tok, igaz?
2015. dec. 24. 15:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, hülyeség, ugyanis nem magadnak veszel ajándékot, hanem másnak! Azt kéne végig gondolni, hogy ő minek örülne, nem azt, hogy te minek örülnél!
2015. dec. 24. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!