Mit csinaljak anyueknak karacsonyra ajandekot?
Figyelt kérdés
2015. dec. 23. 23:14
1/5 anonim válasza:
Állatira unalmasak már ezek az idióta kérdések!
Van külön ünnepek kategória, legalább oda írogassátok őket.
2/5 anonim válasza:
Jokor jut eszedbe :)
Suss nekik valami fincsit, amit egyszeru elkesziteni: pl rafaello, kokuszgolyo, muffin, stb.
Esetleg: kuponok , amikre olyasmiket irsz fel, amiket nem csinalsz surun, pl: kiviszem a szemetet, takaritok, fuvet nyirok, masszirozok fejet/hatat/labat, sutit sutok, lemegyek a boltba, leviszem a kutyat, stb. Ezeket bevalthatjak nalad,amikor ok akarjak.
Ha esetleg sok minden alapanyagod van, es meg ejjel megcsinalod, akkor: konyvjelzo , amit te rajzolsz, v regi ruhaanyagbol varrsz, esetleg fonalakbol fonsz. Vagy telefontarto szutyo amit varrsz.
Hany eves vagy?
3/5 A kérdező kommentje:
13 vagyok hat csak most irtam ki de mar nagyon sokat gondolkodtam rajta es nem jut eszembe semmi. Koszi a segitseget!
2015. dec. 23. 23:31
4/5 anonim válasza:
Kulázz bele egy herendi porcelán levesestálba, fotózd le 4K minőségben, nyomtasd ki maximális felbontásban, kereteztesd be húsz évig pácolt ébenfából készült keretbe holland csipkével körítve, és nagy örvendező vigyorral add át nekik: ezt nektek csináltam!
5/5 anonim válasza:
Esetleg egyrészt ne szenteste kérdezd ezt meg - már úgyis késő -, másrészt meg olvass vissza az ezernyi ugyanilyen kérdés között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!