Kinek mit ajándékoztok karácsonyra?
Anyukámnak különböző fűszerkeverékeket és önteteket mert istenien főz , és szeret kísérletezgetni a konyhában.
Apukámnak egy üveget feldíszítek és megtöltök pici csokikkal , M&Ms-szel és néhány kis saját készítésű keksz is kerül még oda. (Először új húrkészletet akartam neki ,de azt páromtól kap majd ,mint gitárosok egymás közt :) )
Párom szüleinek egy 18-as sötétbarna díszdobozba tettem Stühmeres éttrüffelt (egyenként csomagolt).
Öccsének ketten adunk ajándékot , szeret velünk lenni , csak ezt elég nehéz tolerálni hosszab ideig ,úgyhogy kuponokat kap ,hogy pl. Játszunk vele 1 órát , megnézünk valamit stb.
Páromhoz 4 dolog kerül: egy szépen kidíszített üveg az alján egy kezdőösszeggel , ebbe tudunk ezentúl közösen pénzt gyűjteni számolgatás nélkül pl. nyaralásra. A második dolog egy CD az autóba , nemsokára lesz jogsija. A harmadik egy kis történe amibe beleírom a kedvenc számaink címét. A negyedik pedig egy pár flanel zsebmelegítő amit én varrok neki (nem hord kesztyűt ,nem szereti)
Mindenki másnak csokit adok valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!