Mit vegyek egy 13 éves lánynak osztálykarácsonyra?
Szerintem ne könyvet vegyél neki mivel azt hiszi hogy totál strébernek nézzed .Meg lehet hogy olyat veszel amit nem is szeret is csak porosodik .Szerintem egy lánynak a legjobb ajándék ha veszel ilyen összecsomagolt sprayt meg tusfürdöt például Dove-t azt általában szeretik a lányok, ha nagyon nem tudod milyet akkor kókuszost .Meg csokit milkát vagy Bocit, és ha szépen csomagoló papirral becsomagolodd az ugy szebb mint ha olyan disz tasakba tennéd.Én is tavaly lányt huztam ugyanezt vettem neki ö örült neki .
14/L
Én vennék egy karácsonyi bögrét, abba beletennék egy ferrerot vagy raffaellot és ha festi a körmét akkor körömlakk jó lehet valami szolid rózsaszínes színben.
Az egészet vagy beleteszed egy kis karácsonyi papírzacskóba vagy becelofánozod és felül átkötöd egy szalaggal/masnival.
Körömlakk:
Körömlakk helyett jó lehet egy csajos kézkrém (essence márka megtalálható Müller/Rossmann/DM üzletekben)
Vagy egy szolid ajakápoló is hasznos lehet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!