Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Az osztrák főnököméknek mit...

Az osztrák főnököméknek mit vegyek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Már sok pálinkát kapott, amik ott sorakoznak a polcán bontatlanul.. és sok bort. Jó mondjuk Tokajit még nem, azt lehet kap az idén. Van egy felesége, meg egy egy éves kislánya.

Nem kötelező adnom nekik, de én is kapok mindig a főnökömtől, és kellemetlen lenne, ha nem adnék. Mindene meg van, és nagyjából le is kakilják, amiket eddig adtam. Tudtok valami jó ötletet??????

2015. dec. 14. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Én inkább egy könyvet adnék Magyarországról (vagy arról a városról, ahonnan jöttél), lehetöleg sok képpel. Vagy esetleg DVD-t.

A pálinka meg bor nem igazán különleges dolog, ott is van mindegyik, söt általában jobb minöségü, mint a mo-i - azok ugyanis csak MO-on számítanak jónak.

2015. dec. 14. 13:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Sütemény? Bonbon? szaloncukor?
2015. dec. 14. 14:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Könyv is van már! Amikor megkapták, belelapoztak. Azóta is a Polcon..
2015. dec. 14. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!