Mi az anyámkínját adjak egy tanárnőnek? (lenn)
Figyelt kérdés
Angyalkázunk az osztályban és kihúztam az ofőt... Nő, kissé szórakozott, baromi szigorú. Saját magam kell csinálni valamit
MI AZ ANYÁMKÍNJÁT készítsek AZ OFŐNEK???
2015. dec. 13. 12:53
1/4 anonim válasza:
Szerintem vegyél illat gyertyát és azt diszitsd ki meg vegyél neki csokit mert azt általában szereti mindenki
2/4 anonim válasza:
Ha lány vagy, süss süteményt, pl. mézeskalácsot. Persze, ha fiú vagy akkor is süthetsz, még inkább meglepő lenne.
3/4 anonim válasza:
Csinálj kèpeslapot, vegyèl 1 szál virágot, illatos gyertyát,csokit
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az öleteket! Kár hogy már angyalkáztunk és egész az ajándékozásig rá se néztem gyak.kérdésekre... De végülis írtam neki egy verset, adtam neki 2 tábla csokit, egy jó kis szöveget, egy szappant ( célzásnak ), amit egy rokonom készített és assszem ennyi. De am. köszi
2015. dec. 19. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!