Karácsonyi ajándék szülőknek?
Sziasztok! Ezen az éven már adni szeretnék a szüleimnek valami ajándékot, csak éppen az apukám esetében nem tudok dűlőre jutni.
Láttam valamelyik hipermarketben egy erdingeres sörpackot, amiben öt sör található és egy fél literes söröspohár.
Egészen megtetszett nekem, és mivel apukám szereti a sört, és nincs használható sörőspohárja, így egyszerre üthetnék két legyet egy csapásra.
Viszont kicsit gáz ajándéknak érzem. Sörpack a fa alá? Mennyire lenne gázos? Egy apuka tudna ennek is örülni?
Amennyire nehezen megy a döntés apámnál, annál könnyebb a helyzet anyámnál. Láttam egy szép axe anarchy csomagot nőknek, és még neszesszer is van benne.
Ha szereti a sört akkor nyilván örülni fog neki, de én speciel nem vennék ilyesmit senkinek semmikor, volt már elég alkoholista a családban, én nem támogatom a dolgot. De ha nálatok nem áll fenn ennek a veszélye akkor jó lehet.
Az Axe csomag viszont... hát, szerintem találnál jobb ajándékot is annál. Ez inkább csak arra jó, ha végképp nincs ötlete az embernek, hogy milyen hasznos ajándékot vegyen. Inkább nézd meg szüksége lehet-e valamire, konyhai cucc vagy a hobbijához, vagy ruha, vagy akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!