Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Jó ajándék a barátomnak?

Jó ajándék a barátomnak?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy a barátomnak karácsonyra csinálok egy "emlékalbumot" közös képekkel, aranyköpésekkel. Meg valami pólót kap mellé, vagy valami viccesebbet, vagy star wars-osat (imádja). Én 18 ő 19, másfél éve leszünk együtt. Szerintetek jó, vagy inkább adjak mást?

köszi előre is!:)

2015. dec. 9. 16:42
 1/4 anonim válasza:
75%
Szerintem nagyon jó :D Viszont mellé tényleg adj valami olyat, amit szeret pl star wars, nehogy még a végén túl érzelgős legyen :D
2015. dec. 9. 17:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszii:)

Nem akartalak lepontozni, telefonról vagyok és a lájk helyett arra mentem:oo hogy tudom visszacsinálni?:( ne haragudj

2015. dec. 9. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Adj neki inkább 2 mozihegyet, ahova közösen mentek, a te ötleted is jó, de a pasik azért jobban szeretik a kézzel foghatóbb dolgokat, mint a cukiságokat.
2015. dec. 11. 19:50
 4/4 anonim ***** válasza:
mozijegyet
2015. dec. 11. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!